WHAT I'VE BEEN WEARING LATELY...

OUTFITS
Lopetetaan tämä viikko summary-tapaisella postauksella, nimittäin kokosin puhelimesta löydetyt asukuvat yhteen. Nää on kaikki nyt viime kuukauden ajalta, kun säät heitteli kylmästä lämpimään ja lumimkyrkystä vesisateeseen.   Uusi, harmaa takki Stradivariuksesta on jo päässyt useaankin kertaan päälle, vaikka ajattelin säästellä sitä enemmän näihin nollakeleihin, mutta meneehän se tuolla pakkasessakin lämpimän neuleen ja paksun huivin kanssa. Mulla on myös nähty sen ainaisen harmaan ja mustan huivin lisäksi Stradivariuksen rusehtavan-punainen huivi ja Gina Tricotista itseasiassa just ostettu tummanvihreä huivi. Lisäksi kahden harmaan sävyn yhdistäminen on miellyttänyt epätavallisen paljon silmää, pipot ovat olleet ahkerassa käytössä eikä kerrospukeutumista ole voittanut mikään. Takkikätköistämme löytämäni musta, siskoni vanha takki on ollut kyllä maailman paras löytö - tollasta metsästin ennen joulua kaupoista, mutta onneksi ei tullut vastaan yhtäkään kivaa yksilöä.
pipo BikBok || 'Timberlandit' kirppis || harmaa huivi Cubus || siniset farkut Mango 
harmaa svetari kirppis || farkkupaita Pull&Bear || vihreä huivi Gina Tricot 
harmaa takki Stradivarius || rusehtava huivi Stradivarius || turtleneck-neule Gina Tricot
Harmittaa vähän, ettei multa oo kirjaimellisesti tullut pitkään, pitkään aikaan kunnon asukuvia, mutta nää lievittää sitä puutetta nyt jonkin verran. Katotaan sitten keväämmällä, jos saisin jotain aikaiseksi sen suhteen... :)

Tykkää-merkinnät

PREGO SUPERSONIC KASVOHARJA

BEAUTY
Pukinkontista paljastui jouluaattona jo pitkään kaipaamani kauneudenhoitotuote - nimittäin kasvoharja. Palataan viime kesään, kun kokeilin mustapäiden poistoa sellaisella hammasharja-kikalla (ja se itseasiassa toimii, sanokaa jos haluatte mun tekevän kyseisestä tekniikasta postauksen!). Ajattelin samantien, että jos hammasharja sopii nenän mustapäiden poistoon, kuinka hyvin kasvoharja toimisi koko kasvoille. Niimpä mainitsin asiasta useen kertaan äidille, ja tällä hetkellä mun päivittäiseen kasvojenpuhdistus/-hoitorutiiniin kuuluu Pregon kasvoharjalla leikkiminen. 
En ollut yhtään tietoinen, kuinka mun naama reagoisi tällaiseen laitteeseen, koska mulla yhä edelleen on couperosa ja pintakuiva iho. Sen takia aloitettiin Pregolla, joka mun käsityksen mukaan on kasvoharjoista halvimmasta päästä (vaikka puhuinkin äidille Remingtonin omasta tuotteesta). Prego osoittautui kuitenkin älyttömän hyväksi, pakkauksen mukana tuli neljä vaihtopäätä: normaali, hellävarainen, kuoriva ja sienipää kasvonaamion levitystä varten. 
Oon nyt käyttänyt tota yli kuukauden päivittäin. Iltaisin meikkien pesujen jälkeen käyn puhdistusvaahdon kanssa koko naaman läpi joko normaalilla, hellävaraisella tai kuorivalla päällä (kuorivaa käytän erittäin harvoin, koska sen harjakset on aika tuhtia tavaraa mun kasvoille). Kasvoharjaahan ei oo tarkoitettu meikinpesuun, vaan naaman puhdistukseen, ja sen takia meikit poistetaan ensimmäiseksi, jotta kasvoharja voi tehdä työnsä ihohuokosille. 
Oon todellakin huomannut eron kasvoissani. Vaikka epäpuhtauksia tulee edelleen eikä mustapäiden totaallisesta katoamisesta oo vielä tietoakaan, en oo varmaan koskaan tuntenut kasvojani näin puhtaiksi. Tehon tunteen oikeasti heti ensimmäisestä käytöstä ja sen näkeekin jo viikon parin päästä. Finneistä on entistä helpompi päästä eroon, eikä vanulappuihin jää enää meikin meikkiä, kun kasvovedellä käyn kasvot läpi lopuksi. 
Voin siis koko sydämelläni suositella kyseistä kasvoharjaa - ja kasvoharjoja yleisestikin. Tästä en kyllä vaihda pois!
Onko teillä kokemusta kasvoharjoista? Jos joo, niin mitä pidätte? :)
  • Lähetetty: BEAUTY

Tykkää-merkinnät

KATTOVALAISIN (jonka nimeä en tiedä)

LIFESTYLE
Kuten varmaan tiedättekin, rakastan sisustamista, ja inspiraation tullessa en voi sille mitään, että haluaisin laittaa kaiken uusiksi. Inspiraatiovyöryn voi myös huomata mun WeHeartIt (click) sivustolta, jonne pahimmassa tapauksessa hearttaan noin 200 kuvaa huoneista ja niiden yksityiskohdista. 
Tällä hetkellä oon tosi tyytyväinen huoneeseeni. Vaikka luonnonvaloa voisi olla enemmänkin, sanoisin kaiken olevan kutakuinkin kohdallaan - valkoista, mustaa, raitaa, lasia, vielä lisää valkoista, vähän tyttömäisiä yksityiskohtia. Uusin tulokas on mun kattolamppu, kun vanha valkoinen Ikean kattovalaisin sai siirtyä tieltä. Mulla ei ole näiden häkkilamppujen (?) oikeasta nimestä mitään tietoa, mutta tällaista oon kuolannut jo niin kauan, että oli vihdoinkin kiva saada sellainen omaa huonetta valaisemaan. Toi itseasiassa tosi pieni, varsinkin edelliseen lamppuun verrattuna, mutta en muutenkaan pidä liian kirkkaista lampuista - tää valaisee just kivasti! 
Onko täällä muita, jotka tykkäävät tämänkaltaisista lampuista tai muista samantyylisistä sisustusesineistä? :)

Tykkää-merkinnät