LIFE 8X

LIFESTYLE
Lukion toinen koeviikko vihdoin selätetty! Aika hyvä fiilis jäi, ja sen takia oli myös rentouttavaa aloittaa vihdoinkin kokonaan vapaa viikonloppu, ja vielä tosi kivoissa merkeissä.
Isänpäivän aamu - ja loikoilua sängyssä || Tää aamu oli tosi kylmä, mutta uhmasin silti talven tuloa nahkatakilla, hymyssä suin tottakai. || Ennen Nälkäpelin viimeisen osan ensi-iltaa kierrettiin kauppoja Vivianin kanssa - ja leffa oli i-h-a-n-a || Innostuin yks hiljanen ilta taas piirtämään, onneks olen päässyt raiteille tänkin kanssa.
Niskanuttura on näkynyt omissa hiuksissani taas vähän useammin, eikä tää innostus varmaan ihan heti häivykään. || Viime torstaina lähin ruotsinkokeen jälkeen käymään Jumbossa kenkien perässä - ne löytyi, ja niin olisi löytynyt kaikkea muutakin, muttei lompakon nyörit antanut ollenkaan periksi... || Eilisen kokeen jälkeen lähdettiin kavereiden kanssa ostamaan seuraavan jakson kirjoja ja päädyttiin Kampin Starbucksiin - White Caffé Mocha oli taivaallista || Myös eilisen asua - ja se niskanuttura!

Tykkää-merkinnät

#PrayForTheWorld

En tiedä miksi koin jotenkin tärkeäksi kirjoittaa kyseisestä aiheesta jotain. Jokainen, joka sosiaalista mediaa käyttää, on tänään varmast törmännyt hashtagiin #PrayForParis tai #PrayForTheWorld. Ainakin itselläni ne ovat tulleet vastaan niin muissa blogeissa, instagramissa, tumblrissa, weheartitissa... En kyllä ihmettele, järkytys on varmaan jokaisella mielessä. Mitä on tapahtumassa? Itse en kestä edes ajatella tätä kysymystä, haluaisin niin kovasti auttaa - tehdä edes jotain. Tietojen odottaminen on ollut ihmeellisen levotonta, koko päivän on pitänyt televisiota päällä ja katsonut jokaikisen tiedotustilaisuuden, uutisen ja tiedotteen mitä Ranskan tilanteesta on tullut. Rukoukset menee kyllä suoraan kaikille Pariisissa Eikä sovi unohtaa Japanin maanjäristyksen, Beirutin itsemurhapommituksen, Baghdadin pommi-iskun tai Meksikon maanjäristyksen uhreja! 
Tänä yönä meille syttyy uusia tähtiä tähtitaivaalle, jotka loistaa kirkkaammin kuin koskaan  #PrayForParis #PrayForJapan #PrayForBeirut #ParyForBaghdad #PrayForMexico

Tykkää-merkinnät

What's in my makeup bag?

BEAUTY
Nyt ois luvassa vähän tyttömäistä kauneusaiheista postausta, eli kuten otsikosta huomataan: tän hetkisen meikkipussin sisältö. Tein tällaisen joskus kaksi (?) vuotta sitten ja vaikkei muutamat luottotuotteet ovatkaan vaihtuneet, oon löytänyt uusia tuttavuuksia ja tällä hetkellä onkin kokeilussa muutama juttu.
Meikkipussina mulla toimii rippilahjaksi saatu Ted Bakerin älyttömän söpö, kukkakuvioinen meikkipussi. Onneksi toi on sitä Ted Bakerille ominaista 'muovia', puhdistus on niin helppoa - tosin sisäkangas painii ihan eri sarjassa...
Oon tosi tosi tosi huono ostamaan meikkisuteja, mutta kyllä mä pärjään näillä nykyisilläkin. Multa löytyy niin puuterille, meikkivoiteelle ja aurinkopuuterille omat sudit, sekä näiden lisäksi samaa sarjaan kuuluva ripsentaivutin. Nämä kaikki on hankittu Hennesiltä noin vuosi sitten.
Meikkivoiteena mulla toimii Lumenen CC-voide a.k.a pitkäaikainen lemppari, sävyissä medium ja light. En voi tarpeeksi vakuutella, kuinka tää on just eikä melkein tehty mun ihotyypilleni. Couperosan takia mun poskipäät, leuka ja otsa saattaa punoittaa vähän tai enemmänkin, mutta tää color correcting -meikkivoide tasoittaa ihanasti ihoa ja sen sävyä.
Näiden lisäksi mulla on sarjaan kuuluva puuteri ja peitevoide. Lumenen CC-puuteri (medium/dark) on kyllä kans hoitanut hommansa kotiin ja näin ottanut ihan pysyvän paikan mun luottomeikkituotteissa. Tota CC-peitevoidetta taas oon vasta kokeilemassa, ja onhan mun pakko myöntää sen olevan ihan ok - hintaan nähden voisi olla vielä parempikin tuote.
Tässä näkyy paremmin Hennesin suti aurinkopuuterille (tai noh, oikeestihan toi on korostusvärille...). Käytän tällä hetkellä Lumenen aurinkopuuteria, sävyssä 1 - Sunrise. Onhan toi ollut jo kauan käytössä, mutta vasta nyt oon huomannut, että voisi kokeilla jotain muutakin. Onkos ehdotuksia?
Yksi uusi tuttavuus on Essencen concealer. Tää vetelee viimeisiään, mistä oon itseasiassa aika murtunut, täytyy äkkiä päästä jonnekkin ostamaan lisää. Miksi? Koska tätä tuotetta en tule vaihtamaan milloinkaan. Laitan tätä aina silmien alle peittämään tummat silmänaluset, kulmaluulle korostukseksi ja ihon pahimpia virheitä peittämään vähän sinne tänne. Suosittelen muutenkin Essencen meikkituotteita, toinen lemppari on ehdottomasti kyseisen merkin nestemäinen eyeliner.
Silmiin mulla on ollut tosi kauan ihan samanlaiset tuotteet. Kulmilleni käytän tällä hetkellä Rimmelin Professional Eyebrow Pencil sävyssä 002 Hazel. Sen lisäksi mulla on iänikuisen vanha Lumenen kulmakynä, jota käytän enemmänkin vaan kulmien viimeistelyyn. Näiden lisäksi must have -tuote, Lumenen väritön kulmakarvageeli - en eläisi ilman tätä tuotetta!
Ripsiin käytän tällä hetkellä kokeilussa olevaa Lumenen Blueberry Wild Curl -maskaraa, johon oon ollut ihan tyytyväinen. Tolla saat kivan pitkät ripset, mutta volyymia halutessani käytän myös all time -suosikkia Lorealin False Lash Telescopic -maskaraa. Ei muute tuuheuttavampaa tavaraa olekkaan!
Tämän hetkiset lempparit huulille. Ton Vaselinin kaivoin käyttöön taas pitkästä aikaan, ja siellähän se mun kuivien huulien pelastus on piilotellut. Toisena uutena-vanhana tuotteena mulla on toi Hydracolorin huulirasva/-puna sävyssä 21. Sitten vielä tällaiset enemmänkin värin puolesta käytössä olevat, Baby Lips ja Labello Fruity Shine. Olisin voinut myös kuvata parit huulipunat, mutta ne ei varsinaisesti kuulu mun essential-meikkipussin sisältöön, niin jätin ne nyt kokonaan pois...
Huoneen järjestyksen vaihdon seurauksena siirtyi myös mun meikkauspisteeni ikkunan luota. Kun luonnonvalolla ei enää aamuisin meikkailla, täytyi keksiä uusi paikka tällekkin. Tossa on kuitenkin ihan hyvä pistää itsensä kuntoon huoneenvalossa!
  • Lähetetty: BEAUTY

Tykkää-merkinnät