Kyproksen ostokset

SHOPPING, TRAVELLING
Alotetaan viikko ostospostauksella ja kaikella, jonka kannoin kotiin Kyprokselta. En ajatellut reissusta sen kummempaa shoppailumatkaa, mutta kun meidän hotelli tosiaan sjaitsi lähellä Kyproksen suurinta ostoskeskusta, niin tulihan siellä sitten myös käytyäkin. Parasta oli, että perus Zaran ja Mangon lisäksi ostoskeskuksesta löytyi Pull&Bear, TallyWeijl, Zara Home, Oysho (!!), Bershka, Stradivarius ja paljon ihan kreikkalaisia vaatekauppoja. Lemppariksi kyllä osoittautui Oysho, espanjalainen liike, jossa myytiin bikinejä, alusvaatteita ja urheiluvaatteita - mikä taivas! Olisin voinut kantaa kaiken kotiin, mutta hinnat oli sitä luokkaa, että piti tosiaankin harkita mihin ne rahat tuhlaa.
Kenkiä ei koskaan voi olla liikaa... Näin ajattelin, kun nämä kaunokaiset osuivat kohdalle. Liikkeen nimi oli Chrysanthou, jossa myytiin mitä ihanempia korkokenkiä, ballerinoja, bootseja yms. Mulle lähti aika nopeasti mukaan nämä beiget valkoisella traktoripohjalla hintaan 32.90€. Siskolle tuotiin samanlaiset mustana ja sekin on ihan ihastunut näihin!
Oyshon ostokset jäi vaan näihin ohuihin, löysiin lökäreihin, jotka maksoivat 27,99€ kappaleelta. Pyörin sovituskopissa varmaan 10 minuuttia pelkästään miettien kummat haluan, koska en hinnan takia halunnut ostaa molempia. Sitten jotenkin vaan annoin olla ja kannoin molemmat kassalle. Kerranhan sitä vaan löytää yhtä täydellisiä housuja, jotka menee niin kotona kuin kaduillakin.
Jo Suomen lentokentältä löysin uuden hajuveden, Calvin Kleinin Down Townin. Hintaa en tarkkaa muista, mutta olisiko ollut jotain 35€ luokkaa. Tuo tuoksu on ihanan kesäinen, eikä ollenkaan tunkkainen. Harmi, että pullo on niin pieni, käytän ton varmaan alle aikayksikön loppuun, haha!
Ensimmäistä kertaa ikinä astuin TallyWeijlin ovista sisään ja ne vaatteet oli kuin mulle tehdyt. Tän kaupan haluaisin Suomeen enemmän kuin mitään! Mukaan lähti kuitenkin vain yksi juttu, nimittäin tämä siisti, musta shortsipuku. Hintaa tällä oli 29,95€ verran. Voisipa meille tulla nopeasti jotkut hienommat kesäjuhlat, jonne tän voisi pukea.
Zarassa tuli käytyä moneen otteeseen, mutta petyin hieman sen tarjontaan. Värimaailmat ei oikein kohdannut oman makuni kanssa ja valikoima oli muutenkin tosi samanlainen kuin Suomessa. T-paitoja hamstrasin kuitenkin kolmin kappalein ja nää kaikki maksoi 7,95€ kappaleelta.
Ihastuin Pull&Bearin urheiluosastoon, vaikka se olikin pieni kuin mikä. Ajattelin katsoa ohutta juoksutakkia, jota pääsisi käyttämään sitten syksymmällä. Silmiin pisti kuitenkin tämä huppari, joka on samanlaista kangasta kuin noi Oyshon lökärit. Ihanan ohut ja tämä näkyikin yhdessä Instagram-kuvassani. Hintaa tältä löytyi 25,99€.
Viimeisimpänä yks lemppariostos, nimittäin sormus. Viime kesän Turkin reissulle jäi vanha sormukseni ja nyt mun oli pakko saada samanlainen kuin se vanha. Noi kreikkalaiset kuviot eivät petä ja tämä nyt on vähän sirompi versio, mutta yhtä ihana. En olekkaan tätä sormestani irrottanut kuin suihkujen ajaksi. Tää löytyi yhdestä turistikaupasta, joissa näitä myytiin ihan älyttömästi ja hintaa tällä taisi olla sen 10€.

Tykkää-merkinnät

ASU KOLMESTA LEMPPARISTA

OUTFITS
Parin päivän takaista asua, jolloin vedin päälle uuden lemppariteepparin, nimittäin Kyproksen Zarasta löydetyn raidallisen yksilön. Kuinka kauan mä olenkaan tollasta etsinyt... Missiona oli mahdollisimman yksinkertainen ja mukava asu, jonka tuloksena yhdistin tohon paitaan tavalliset, mustat farkut (lempparit!!), lempparineuleen ja baltsut. Hiukset luonnontilassa ja iso laukku, jonne pystyi vaan heittämään tarvittavat jutut ja eikun menoksi. 
farkut Mango || paita Zara || Neule Bershka || laukku Mango || baltsut Citymarket 

Tykkää-merkinnät

KYPROS 2015 X9

TRAVELLING
Vielä lisää Kyprosta... Ajattelin laittaa nämä kuvat mahdollisimman nopeasti jakoon, jotta pääsen toteuttamaan myös ne ideat, jotka tolla reissulla tuli. Sitten ei varmaan tehdäkkään muuta, kun katsota Orange is the new blackia, Serranon perhettä ja Frendejä, tonne sateeseen kun en varmana ole lähdössä... 
Parempaa kuvaa niistä hotellin 'kaduista', joita reunusti siistit pensaat ja tosi nätit puut kukkineen - ja niiden tuoksu Tuntui kuin olisi haistellut huoneen raikastimia, se oli sellanen puhdas ja raikas + siihen miksattuna meriveden tuoksu... yh, sitä on kyllä ikävä!
Tässä näkyy varmasti parhaiten se, minkälaisia noiden 'rannat' olivat. Myös meidän hotellin ranta näytti vähän samalta ja mereen mentiin kallioon rakennettujen portaiden kautta - mutta en valita, mulle on ihan sama saanko sen rusketuksen altaalla vai rannalla.
Mua aina harmittaa hirveesti kaikki katukissat ja -koirat, joita kans Kyprokselta löytyi älytön määrä. Meilläkin oli 'huostaanotetut' kolme kissaa ja pikku koira, jotka juoksi ympäri hotellialuetta ja ainakin niiden kunnosta päätellen ne kans ruokittiin tuolla. Huh....
Meidän hotelli oli tällaisen 'hienostoalueen' vieressä ja sitä tulikin päivittäin ajateltua, että "sitkun mä ostan ton kämpän..."
Että juu, perustavallinen perhelomareissu, haha! Hirveästi ei actionia löytynyt, jota kyllä lähdettiin hakemaankin, mutta olihan se mukava seurata yhden parin rantahäitä siinä aurinkotuolissa maatessa. Sormet ristiin, ettei ainakaan me vilahdeta niiden hääkuvissa... :-D Katotaan sitten seuraavaksi milloin tulee tehtyä ostospostaus, ainakin osa vaatteista on jo toista kertaa pesussa!

Tykkää-merkinnät