PUERTO RICO, SPAIN

Vihdoin! Mites siinä nyt kuusi päivää vierähti, vajaa 200 kuvan läpikäymisessä, muokkaamisessa ja postauksen tekemisessä. No, pakko myöntää, että vähän laiskalla linjalla ollaan menty kotiinpaluun jälkeen. Ajattelin tehdä kuvapostaukset julkaistavista kuvista ja tässä tulisi ensimmäinen osa!
Vietettiin loppujen lopuksi Puerto Ricossa kuusi kokonista päivää. Saavuttiin torstai-iltana sinne, mutta bussimatkojen sun muun jälkeen kello oli sen verran, että etsittiin vain lähin ruokakauppa, josta ostaa aamupalat seuraavana aamuna. Meidän huoneistohotelli oli nimeltään Porto Alegre ja, jos millään innostaa seurustella tanskalaisten eläkeläisten kanssa - there you go, tää hotelli näytti olevan niiden talvenvietto paikka! Mutta ei hotellista mitään miinuspuolia kyllä keksi, henkilökunta oli mahtava ja, vaikka uima-allas sijaitsikin tien toisella puolen, ei se häirinnyt yhtään.
Lentokoneessa, matkalla aurinkoon! Toi aurinko näytti niin nätiltä, että oli pakko kaivaa kamera käsimatkatavaroista.
Auringonlaskut olivat Puerto Ricossa yhtiä kauneimmista, joita oon nähny! ♥
Käveltiin jokaiseen paikkaan, kauempana sijaitsevaa rantaa lukuunottamatta. Maastoa voisi kuvailla sanoin mäkinen, tasainen, kuiva, vehreä... haha, täältä löytyi kaikki! 
shortsipuku BikBok || kengät H&M || laukku Kypros || lippis Seppälä || arskat Cubus
Meijän hotelli sijaitsi aika lähellä satamaa ja tällaisen näyn ohitse kuljettiin joka päivä keskustaan mentäessä.
paita ja shortsit H&M || laukku Kypros || arskat Gina Tricot || ballerinat Citymarket
Kokeiltiin myös meressä uimista, mutta vesi tuntui jääkylmältä, joten tyydyttiin vaan ihailemaan sitä.
Puerto Rico oli ainakin kaunis, jos ei mitään muuta; shoppailumahdollisuudet olivat aika vähäiset, ruoka aika samanhintaista kuin Suomessakin... Päivisinkin oli älyttömän lämmin, mutta iltaisin joutui pukemaan neuleen ja pidemmät housut, jos ei halunnut paleltua - uhmasin tätä, puin shortseja ja ohuita pitkähihaisia ja kotiin palatessa sormet ja jalat olivat aivan kohmeiset... hups!
Reissupostauksia tulossa hieman lisää, kuvia sekä ostoksia, sekä ajattelin tehdä musiikkipostauksen, johon listaisin biisejä, joita kuuntelin tolla matkalla. Miltäs kuullostaisi? :-)

Tykkää-merkinnät

(the best) PROTEIN PANCAKES

LIFESTYLE
Kysyin noin viikko sitten, kiinnostaisko teitä saada vielä yksi proteiinipannari ohje tähänkin virtuaalimaailmaan. Oon joskus vuosi (?) sitten postannut jonkun reseptin, en kylläkään enää oo varma onko sitä edes olemassa. Mutta niihin verrattuna tää ohje on 101x parempi. Mä en ole ikinä niikään välittänyt niistä banaani-kananmuna-letuista, mun mielestä näissä täytyy oikeasti olla makua ja jotain extraa. Ja tottakai lisäksi jäisiä pakastemarjoja (ja kesällä ihan tuoreita!!). Minkälaisilla ohjeilla te yleensä teette näitä vai ootteko koskaan kokeillut? 
Näihin ei onneksi tarvita kuin...:1 banaani2 kananmunaa1 mitallinen Hera-proteiinijauhetta*0,5dl kaurajauhoa (eli kaurahiutaleita vaikka blenderissä jauhoksi)n. 1d maitoa (rasvaton, mantelimaito, kevyt, täys... mikä vaan käy!)1tl leivinjautettakaneliakardemummaa
*suosittelen käyttämään proteiinijauhetta! Oon aikaisemmilla kerroilla tehnytpannareita aina ilman, eikä koostumus ole ikinä onnistunut yhtä täydellisesti kuin nyt.

Tykkää-merkinnät

HOME INSPIRATION

LIFESTYLE
Unelmakotini = Valkoista, hieman mustaa ja harmaata, tummaa puuta, isot ikkunat ja paljon luonnonvaloa ja vielä lisää valkoista. Isot tilat ja korkeat katot, yksinkertainen sisustus (tässä onkin vielä treenattavaa...). Vähän sisustusväriä, mieluiten beigeä tai tummansinistä. Ja mun täytyy - oikeasti täytyy - hankkia omaan asuntooni saarreke keittiöön ja sen yläpuolelle lamput, joissa siis roikkuu vaan se itse lamppu (onks näille jotain omaa nimeä?). Vielä vuosi sitten tumma puu särähti ikävästi silmään, mutta nyt ottaisin sen mieluusti takaisin omaan huoneeseeni ja hillitsisin harmaata. 

Tykkää-merkinnät