random photos

SHOPPING, LIFESTYLE
Kauan mä niitä etin, mutta vihdoin mulla on vaaleanpunaiset / pinkit joulupallot koristamassa mun huonetta
Cosmopolitanista on noussut ihan suosikkilehti ja nykyään nappaan sen jopa Costumea useammin lehtihyllystä. Ja tammikuuta odotellessa, mullakin on vihdoin oma mieskalenteri, haha!
Viime viikkoisella kirppisreissulla tarttui mukaan myös farkut, jotka onkin just ja just sopivat. Koko on just passeli, mutta mallinsa puolesta näitä täytyy vähän venytellä muotoonsa ennen ihmisten ilmoille menemistä. Nätti pesu ja ihanat kulutuksen näissä ainakin on, jos ei muuta.
Rento asu parin viikon takaa - svetari, muhkea huivi ja kultainen kello = lyömätön yhdistelmä
Jouluvalotkin on roikkunut mun vaatehuoneen edessä jo kuukauden päivät ja ne on saaneet seurakseen myös rinkula-valo-hommellin ikkunaani...
...ja mun jouluporokin on päässyt vuoden jälkeen piristämään mun huonetta! Tää muuten tapahtuu melkein joka joulu, kun kauppoihin alkaa ilmestymään pehmoleluja - mä rakastun niihin täysin En kai oo jo liian vanha...?
Mä oon miettiny jo hetken room touria, mutta omasta mielestäni tätä täytyy vielä fiksata ja laittaa, joten ehkä myöhemmin. Vihdoin muuten oon oikeasti tyytyväinen huoneeseeni, ehkä tässä järjestyksessä pysytään pidempään kuin pari viikkoa.
Oon kaupoissa aina kähminyt kaiken maailman karvatyynyjä, kunnes tämmönen löyty kans kirppikseltä. Pesun ja parin päivän tuuletuksen jälkeen pääsin yhdistämään sen muuhun sisustukseen. Vielä ois kiva löytää joitain valkoisia tyynyjä tohon kaveriksi.
Ja löytyhän samaiselta kirppiskierrokselta uusi neulekkin, alunperin Romwelta - ai miten niin tykkään kaikesta karvasesta? Tätä kerkesinkin jo käyttämään, niin lämmin ja mukava, oikea luottoneule Mulla on vähän paha tapa joko lähteä tyhjin käsin kirppiksiltä kotiin tai vastapainoksi kannan tavaraa ja vaatetta enemmän mukanani kuin kädet sallii - tällä kertaa kävi jälkimmäinen.
Lempparilempparilemppari kohta huoneessa - lehdet on taas päässyt takaisin sisustukseen! Unohdinkin jo kuinka kivalta ne näyttää.

Tykkää-merkinnät

THG - Mockingjay Part 1

OUTFITS
Eilinen oli pitkästä aikaa älyttömän kiva päivä, ensinnäkin propsit mulle ja hyvin mennelle matikankokeelle, haha! Sen lisäksi päästiin Vivianin kanssa nauttimaan Nälkäpelin viimeisen osan ensi-illasta, kiitos ennakkolippujen. Hyvää ruokaa ihanan seuran kanssa, liian hyvä leffa (jäi aivan liian kiinnostavaan kohtaan, miten me jaksetaan odottaa part 2?) ja loppujen lopuksi pitkäksi venähtänyt ilta - lisää tätä kiitos. Vaikkei tosin tänää aamulla ollutkaan mikään maailman hehkein fiilis...
No, mutta tällasella vaatetuksella mentiin siis eilinen. Kävin maanantaina pitkästä aikaa kirppistelemässä ja farkkujen ja pitkän karvaneuleen lisäksi mukaan nappasin nuo Timberlandin malliset bootsit. Siitä lähtien, kun hankin *nämä kengät*, on mun mielessä pyörinyt samanmalliset ruskeena ja monta kertaa harkitsin, pitäskö ne ruskeet tilata samantien Nellyltä. Onneksi en, nämä nimittäin bongasin puolta halvempana, käyttämättöminä ja näiden sisällä on jopa pehmonen karva, joka oikeasti lämmittää! Ja tuntuu, että nää menee jokaisen asun kanssa - täykkärit! Toivotaan, etten kuluta näitä parisuhdekenkiä -, mutta missä poikaystävä? - ihan puhki.
takki Zara || paita Turkki || farkut Zara || kengät kirppis || laukku Aleksi13 || kaulakoru H&M
Suosittelen ihan jokaiselle vähän tulisemman ruoan ystävälle noita Chico'sin tulisia perunoita - suuhan noissa palaa, mutta on niin vietävän hyviä. En voi muuta kuin, näyttää peukkua!

Tykkää-merkinnät

from Zara

SHOPPING
Vaan kolme päivää viime postauksesta - kyllä, pidän 'kirjaa' postauksien aikaväleistä ja tää alkaa kokoajan vain pienentyä. Mikä on hyvä juttu siltä kannalta, että blogi on varmasti palaamassa pian omaksi itsekseen. :-) Mulla on onneksi jopa korvan takana parit postausideat, mutta laittakaa ihmeessä vinkkiä, mitä itse haluaisitte lukea? 
Mennääs kuitenkin pari päivää taaksepäin torstaihin, kun extempore lähdettiin Vivianinkaa Jumboon, ensimmäiseksi toki hakemaan lunausta odottavia lippuja ensi viikon ensi-iltaan - kaikki voi varmaan tässä vaiheessa arvata, mitä leffaa ollaan menossa kattomaan? Niiden jälkeen päätettiin vaan kierrellä nopeasti välttämättömät kaupat ja vaikka mun oli tarkotus pitää silmiä kiinni lukuunottamatta paria huivia (joita ei muuten edes lähtenytkään mukaan haha), iski Zarassa silmään just eikä melkein täydellinen parkatakki.
Siitä on varmaan jo reilu vuosi, kun Weheartitissa pyöri kuvia lyhyistä parkatakeista ja viimeinen isku oli Mariannan oma versio kyseisestä mallista. Siitä lähtien kuljin kaupoissa vähän kaikkia takkeja silmällä pitäen. Löysin parit muutkin kivat parkatakit, mutta tää vei mun sydämen heti kättelyssä, niin täydellinen värin, pituuden ja mallinsa puolesta. Kaiken lisäksi plussaa tosta sisäkarvasta, jota löytyy niin selästä, kyljistä kuin hupustakin + karvareunuksesta. Superlämmin ja kovan hintansa väärti - kevensihän tää lompakkoa 89,95€ verran. Mutta musta tuntuu, että tää on monen vuoden takki, jos en tätä mene pilaamaan heti ensimmäisen talven jälkeen *kop kop kop*

Tykkää-merkinnät