contrast

OUTFITS
neule H&M || ruutupaita H&M || nahkaleggingsit BikBok || nahkatakki Lindex || wedgetennarit Spiritstore || kello O.N.E
Pientä ajatuslomaa tarvittaisiin varmaan tällä hetkellä. Ensimmäiset kokeet on nyt käynnissä, enkä muistanutkaan kuinka stressaavaa se on. Varsinkin, kun viimeinen vuosi on peruskoulua käynnissä ja numeroita pitäisi korottaa - tai edes pitää siinä samalla tasolla. Bloggaaminen on kärsinyt hurjasti nyt parin viime viikon aikana - ootte varmaan huomannutkin sen - ja oon stressannut tästä vähän liikaakin. En lopeta postaamista, haluan vaan teijän tietävän, etten välttämättä tuu nyt olee aktiivisimmillani. Postailen silloin tällöin, silloin kuin siltä tuntuu, ehkä jopa huomenna, ehkä vasta kahden viikon päästä. Toivon, että yrittäisitte olla kärsivällisiä, mä kuitenkin rakastan tätä hommaa enkä millään voisi lopettaa. :-)
Ja tän tiedotuksen kuvituksena tän perjantain asua. Oon koko kesän odottanut, että saisin taas korkata nuo nahkaleggingsit käyttöön, nyt täytyy vaan metsästää parit pidemmät paidat sen kaveriksi. Kontrastiksi mokkawedget ja maailman pehmoisin neule -

Tykkää-merkinnät

(melkein) valmiina syksyyn

SHOPPING
Viimesimpiä syksyn pakko saada -hankintoja viedään. Multa puuttuu enää tilaukseen lähteneet kengät, jotta olisin valmis kylmiin säihin ja talven tuloon. Toivotaan, että ne kengät tulee pian! Tuli pyörähdettyä Jumbossa yks päivä, kun piti siskolle hakea neule, jonka se halusi, mutta töiden takia ei itse pystynyt lähtemään. Ja tarttuihan mullakin mukaan parit tarpeelliset jutut.
Kuva ei nyt anna oikeutta tälle ihanalle toooosi hailakan baby bluen väriselle neuleella. Jossain valossa toi saattaa näyttää jopa harmaalta, mutta kyllä toi mun mielestä taittaa selvästi siniseen. Tällainen puuterinvaaleenpunainen piti siskollekkin ostaa ja 9,95€ hinnan takia nappasin tän sitten itselleni Hennesiltä. Mutta pääsi vihdoinkin vinguttamaan rippilahjaksi saatua lahjakorttia!
Mulla on yleensä syksyisin ongelma, minkäväriset asusteet haluan talveksi. Ja yleensä takki on se, joka vaikuttaa asiaan, joten onneksi mulla oli takki jo valmiina viime vuodesta, niin tämäkin homma helpottui. Ja tänä vuonna mennään vaalean harmaalla Cubuksen huivilla ja pipolla, joilla oli hintaa 19,90€ ja 9,90€. 
Iikisuosikit piti tottakai hankkia taas, kun ei pariin kuukauteen tullut omistettua. Rakastuin tuohon Elvitalin Extraordinary oiliin viime vuonna ja varsinkin nyt talveksi toi on ihan välttämätön. Eikä 9,95€ hintakaan kirpaise sen enempää. Toi Lorealin False Lash Telescopic taas teki noin 20€ loven mun lomppakkooni, mutta tykkään esityisen paljon tosta harjasta ja vaikkei toi mitään vedeskestävää olekkaan, taivutukset pysyvät koko päivän eikä toi varise pävän aikana poskille.

Tykkää-merkinnät

AUTUMN'S FAVS

LIFESTYLE, OUTFITS
Joka vuotinen inspiraatiokollaasien teko - check! Kamera ammottaa tyhjyyttään, päivät kuluu kemian ja yhteiskuntaopin kirjojen parissa (krhm.. tai 90210:laa katsoen sängyssä) ja pieni syysmasennus painaa päälle, niin ei mulla oo ollut oikein intoa postailla yhtään mitään. Menetin kanssa äsken tilaisuuden maailman kauneimpiin kenkiin ja sekös jos masentaa vielä enemmän, että täytyy vahdata taas uusien kokojen tuloa... Mutta siirrytäämpä näihin kollaaseihin! Tän syksyn lempparien ympärille kokosin kivat asut, jotka miellyttää mun silmää ja oon varma, että jokainen asu tulee puettua päälle, sovellettuna tietenkin. :-)

Mä oon kesäisin ihan täysillä kudottujen ja pitsisien vaatteiden kannattaja ja vaikka kuinka rakastankin farkkushortseja, on ne väistynyt kudottujen shortsien ja kangasshortsien tieltä. Nyt, kun syksy tekee tuloaan, on farkkukin alkanut miellyttämään silmää. Ja varsinkin kahden erisävyisen denimin yhdistelmä - pure love ♥ Tummempi alaosa ja vaaleampi yläosa on se juttu, haha!
Nahka on noussut pintaan ihan uutena suosikkina. Varsinkin, kun sain hankittua ne nahkahousut mun garderobiin. Mun mielestä se vaan kuuluu syksyyn ja talveen, oli se sitten housujen, takkien, laukkujen tai kenkien muodossa. Myös nahkayksityiskohdat pistää silmään, kuten kyynerpääpaikat. Ja mikä sopiskaan nahan kanssa yhteen, kuin kirkas punainen ja valkoinen + hopea.
Harmaa on varmaan number one syksyn suosikeista. Ja on ollut jo kauan. Se sopii niin hyvin kaikkeen ja on yks mun lempiväreistä (ja täähän ei johdu aivopesusta, jonka meidän koti mulle aiheuttaa huom. päävärinä tumman harmaa). Vielä kun saisi armyvihreät farkut, niin syksyn asujenpelastajat olisi valmiina.
Viimeisimpänä ihastuksena tummanpunainen. Ennen mulla on ollut vaikka mitä punaisen sävyissä, nyt oon vähän aikaa sitten tajunnut omistavani vain yhden neulepaidan tummanpunaisena. Täytyy ruveta sitäkin varmaan pian hamstraamaan, varsinkin joulun aikaan punanen on se voimaväri (eikä taaskaan johdu siitä, että meillä on jouluisin väriteemana punainen). Ja näin jälkikäteen mua harmittaa älyttömästi, että jätin oikean kokoiset, tummanpunaiset nahkahousut kirpparille... 

Tykkää-merkinnät