Linssilude

OUTFITS
bleiseri H&M || toppi Turkki || farkut Zara || kengät Converse || laukku Aleksi13
Viime keskiviikkoisia asukuvia. Päätti sitten tommonen linssilude liittyä mukaan kuvaussessioon, mutta koska siitä ei ole hirveästi kuvia koskaan täällä näkynyt, niin mikseipä oltais otettu yhdessäkin pari otosta. Ei se selvästikkään tykkää olla halittavana, mutta viereen se kyllä istuu.Se kyllä huomattiin viime yönäkin, kun yhtäkkiä heräsin siihen, että Zero nukkuu mun jalkopäässä mun jalkojen alla, haha. Onneks se nyt ei ollut kuristunut sinne alle, vaan ihan sikeesti veteli unta ja vei sitten tilaa ihan pokkana. 
Tosta asusta sitten sen verran, että  ensimmäistä kertaa päälle pääsi tuo yolo-toppi Turkista. Mua vähän pelotti ostaa tollanen you only live once -tekstinen paita, koska se ei kuvaile mua millään tavalla, mutta mä rakastuin tuohon kukkakuvioon, niin ihan sama mitä tossa sitten lukeekin, mun oli vain pakko saada se. Ja itseasiassa se menikin bleiserin kanssa aika nätisti, kun ei ihan paistanut jokaiselle vastaantulijalle, haha.

Tykkää-merkinnät

Road Trip

TRAVELLING, LIFESTYLE
Jaksaako kukaan siellä enää postauksia Turkista? Ai, ei vai...? No, joka tapauksessa mulla olisi vielä kerrottavaa ja tällä kertaa aikoisin näyttää teille kuvia reissusta, joka me tehtiin kolmanneksi viimeisenä päivänä. Toivotaan, ettei teiltä vielä tässä vaiheessa tule nää korvista ulos, mulla nimittäin odottaa kansiossa vielä pikkasen kuvia, jotka haluaisin jakaa täällä blogin puolellakin. :-D
Me ei hirveästi tehty minkäänlaisia retkiä pitkin Turkkia, lukuunottamatta Kale kukkula -päivää (josta oonkin jo postannut täällä). Saatiin meidän luottotaksikuskilta tietää paikallisten joka perjantaisista markkinoista, jotka sijaitsee ylhäällä vuorilla. Monikaan turisti ei kuulemma ole kuullutkaan koko asiasta, koska paikalliset eivät halua markkinoista mitään turistinähtävyyttä. Me pyydettiin kuitenkin tätä kuskia ajamaan meidät sinne viimeisenä perjantaina.
Aluksi käytiin aamupalalla jossain vuorenrinteellä, jonne ajoi meidän kämpiltä noin puolituntia. Tätä meidän kuski oli myös hehkuttanut, joten innoissamme päätettiin sitten kokeilla. Ei ihan sitä, mitä odotettiin - pöytä notkui kaikkea, mistä meillä ei ollut tietoakaan ja jouduttiinkin hirveästi kyselemään mitä mikäkin oli. Monet jugurtiltakin näyttävät mössöt olivatkin sitten jotain tulisia kastikkeita, jonne kuulemma kuului dipata tiettyjä levärullia sun muita. Sai tuolta kuitenkin jotain syötyä, suurimmaksi osaksi vesimelonia, mutta tykättiin kans tollasesta lättänästä leivästä (ylempi kuva, vasen yläreuna), joka maistui aivan suomalaiselta munkilta ilman sokeria... :-D
Aamupalan jälkeen lähdettiinkin sitten matkaan kohti markkinoita, jonne kuulemma ajoi pari tuntia. Oli pakko pitää pieni tauko yhdessä vaiheessa ja pysähdyttiinkin sitten jalottelemaan tien reunaan. Alhaalla oli jonkin vesilaitoksen (?) käyttämä järvi, jossa ei siis elänyt mitään elävää (kaloja, kasveja...) eikä tuolla saanut käydä uimassa tai vastaavaa. Mutta kauniiltahan tuo näytti, keskellä vuoria ja kukkuloita täysin sininen järvi.
Tässä vaiheessa oltiin ajettu jo lähemmäs puoltatoista tuntia ja kuskin mukaan oltiin yli 1300 metrissä merenpinnasta. Voittekin vaan arvata, miltä tällaisesta korkeanpaikankammoisesta tuntui istua taksissa, joka hytkyi ja heilui kapealla vuoristotiellä, jonka molemmilla puolilla oli joko kohtisuoraa seinämää tai kohtisuoraa pudotusta. Siihen lisättynä vielä matkapahoinvointi, niin meidän piti pysähtyä taas hieman jalottelemaan. Mulla kieltämättä puristi rinnasta, kun yritin katsoa alas ja kun yritin ottaa näitä kuvia. Meillä oli myös iskä ja pikkuveli vähän korkeanpaikankammoisia ja noin viidentoista minuutin jälkeen päätettiin, ettei jatketa enää ylöspäin. Matkaa olisi ollut vielä noin 20 kilometriä, joten pyydettiin, että kuski kävisi kääntämässä auton ja palaisi sitten hakemaan meidät ja lähdettäisiin takaisin alas. Harmittihan siinä vähän, ettei päästy tsekkaamaan niitä markkinoita, mutta parempi niin kuin ottaa sitä riskiä, että joku meistä saisi paniikkikohtauksen kesken matkaa.
Pysähdyttiin matkan varrella tällaisessa vesipuistossa, jossa päästiin juomaan jotain, aamupalasta olikin jo muutama tunti. Toi oli tosi kivan näköinen paikka, tuli mieleen hieman Thaimaa, koska "pöydät" olivat pieniä lauttoja, jossa istuttiin tyynyillä ja ne kelluivat vedessä. Tuolla pääsi myös uimaan, mutta koska vesi oli vuorilta tulevaa ja kokoajan virtaavaa, se oli äärettömän kylmää - ihmeteltiin hirveästi, kun yksi pikkutyttö hyppi ja pomppi tonne veteen, me ei edes varvasta uskallettu kastaa. Vietettiin täällä hetki, kunnes lähdettiin ajamaan takaisin kämpille. Ei päästy markkinoille, mutta sisäpiirin vitsinä, me koettiin sekä Himalajan vuoristo että Thaimaa samalla reissulla. Ei siis mikään hukkareissu, haha! :-D

Tykkää-merkinnät

moikat sängynpohjalta

LIFESTYLE
Koko päivä oon tullut viettäneeksi tuolla sängynpohjalla nesteitä juoden, lukien, nukkuen ja uuttavanhaa lempparisarjaa katsoen. Mä oon tosi harvoin kipeänä lukuunottamatta niitä flunssakausia, jolloin nenä on tukossa tai vuotaa, koska silloin mä menen kyllä kouluun, mutta eilen illalla iski hirveä vatsakipu ja tää päivä on yritetty ottaa vähän rauhallisemmin. Tän hetkisellä ololla tuskin oon menossa huomennakaan kouluun, eli jos tää ei tästä parane, niin se ois vähän pidennetty viikonloppu tiedossa (ja seuraava kierros 90210 maratonia). Toivotaan nyt kuitenkin, että edes viikonloppuna pääsen lähtemään näiden neljän seinän sisältä, ainakin säätiedotuksien mukaan tulee ihana viikonloppu!
Tän hetkisiä kosmetiikkalemppareita - The Body Shopin tuotteet on taas noussut kärkeen, niinkuin joka syksy/talvi. Mulla on kans ihmeellisen paljon  huulirasvoja (3), jos miettii, että yleensä mulla on tasan yksi, jota kanniskelen mukanani niin kauan kuin se loppuu. Nyt oon pienen ajan sisällä hamstrannut hehkutetun ja kirsikkaisen Baby Lipsin sekä hunajaisen Labellon. Toi Baby Lips ei mun mielestä kyllä kosteuta yhtään, mutta huulipunana toi menee ihan kivasti. Sen takia mulla on koulussakin usein mukana vielä huulirasva jos toi on käytössä. 
Yritin sinnitellä mahdollisimman kauan, ennen kuin muokkaan vaaterekin syksysemmäksi. Vaikka mua vähän säälittää kaikki kesävaatteet, jotka joutui piiloon, oli mun yhtenä synkkänä päivänä pakko pistää neuleet, villapaidat ja flanellit tohon roikkumaan.
Spiritstoren konkka-aleissa käväsin vierähtämässä siskon kanssa viime lauantaina (tai sunnuntaina..?) ja yllätysyllätys kuljetin kotiin maailman mukavimmat (ja samalla hyvänänköiset) tennarit. 15€  || nahkahousut Zara 39,90€ || musta skater-hame H&M 9,90€ || flanelli H&M 19,90€ 
Tää oli oiva päivä päästä kunnolla lukemaan mun äikän päättötyön ensimmäistä kirjaa. Tähän mennessä tämä Marjaleena Tiaisen Rakas Mikael vaikuttaa aika hyvältä, vaikka onkin tooodella erilainen mitä oon tottunut lukemaan. Ootteko te lukenut tätä? Mitä piditte?

Tykkää-merkinnät