CONFIRMATION 190714

LIFESTYLE
Konffis Niin nopeasti sekin meni taas ohi ja onhan tää vähän haikeeta, kun tuskin tullaan enää samalla ripariporukalla näkemään. Hirveetähän toi oli alba päällä kuumassa kirkossa ja ehtoollinen oli jotain vielä hirveämpää, haha. :-D Kaikki vaan naurettiin ja irvisteltiin kesken ehtoollisen ja juteltiin kuinka se ehtoollisviini maistu ihan yskänlääkkeelle... Ihana päivä kuitenkin takana. Näätte nyt vihdoin myös ton tosi salaisen Nellyn mekon ja Dinskosta hankitut kengät (jotka muuten meni jo "rikki" hups..). Tykkäsin kans älyttömästi mun hiuksista ja vaikka ite sanonkin, toi kampaus onnistui tosi hyvin. Varmaan sen takia, kun sitä olin paniikissa harjotellut eri tekniikoilla pari edellistä päivää. Kiitos kaikille ja etenkin isosille maailman parhaasta leiristä (ja siitä, että tulitte porukalla moikkaamaan mun juhlissa )
Ihan vaan tällaset pikamoikat ja tunnelmakuvat tuli nyt teille tehtyä, mun matka nimittäin jatkuu tästä pakkaamaan ja sen jälkeen suihkuun ja nukkumaan. Herätys pirisee jo neljän aikaan ja viideltä ollaan matkalla lentokentälle. Nähään siis taas kahen viikon päästä, kun kotiudun Turkin reissulta! 

Tykkää-merkinnät

SHORTER HAIR

BEAUTY
hame Mango
Instagramissa (@emmmakarki) mua seuraavat ovatkin jo nähneet mun uudet hiukset - tavallaan. Sinne kerkesin ennen riparia päivittää leikatun version, mutta toissapäivänä tartuttiin äidin kanssa kaupan hiusväriin (vaikka mä niin vannoin etten niillä hiuksia enää värjää!) ja tummennettiin pikkasen tätä pehkoa. Edellinen hiusväri oli niin eloton, vaikka tavallaanhan mä siitä tykkäsinkin. Tajusin muuten, ettei nää edes näytä niin hirveän lyhyiltä näissä kuvissa tai sitten oon vaan jo tottunut näihin sen verran, haha. Harmittaa kuitenkin, ettei nää oikein pysy suorina, niin täytyy keksiä kaiken maailman kiharrusmetodeja, että saan jatkossakin tähän jotain vaihtelua. Katotaan, saanko laitettua teille vielä tällä viikolla parempiakin kuvia tulemaan. Mutta mitäs te tykkäätte? :-)

Tykkää-merkinnät

HOLMA 3

LIFESTYLE
Nää oli näitä mun tyylinäytteitä, kun illalla tuli yökkärissä pyörittyä ulkona... :-D Hävettää...
En kestä! Meillä oli viimesenä päivänä tollanen "leikki", missä oli jokasella laput selässä ja sit muut kirjotteli niihin susta jotain positiivista. Saan aina hirveen ikäväkohtauksen ja meinaan ruveta itkemää, kun luen noita. Ja kuvitelkaa, etten oo koskaa pitäny itteeni hauskan ja nyt se lukee tuol ainaki 3 kertaa... :-D Rakastan tätä Kiitti myös sille, joka huomas, et kannatin brasseja mm-kisoissa!
Long time no see! Kuten jo edellisissä postauksissa saatoin mainita, niin viime viikko vierähti riparilla Klaukkalassa. Oli kyllä yks parhaimmista viikoista mun elämässä ja jo nyt kaipaan takasin, haha. Univelkoja kertyi varmaan enemmän kuin pitkään aikaan ja se kyllä tuntuu näi jälkeenpäin... Viikkoon kuitenkin sisältyi jännitystä, naurua, älyttömän hyvää ruokaa, parasta seuraa, ihania hetkiä, mm-fudiksen kattomista, hyviä muistoja, itkua, laulamista, leikkejä, saunomista, yöllä karkailua ikkunasta ja nii edellee. Ensimmäistä kertaa mua myös kannettii käsivarsilla, kun pyörtymisen vaarassa en uskaltanut lähteä kävelemään ruokalaan - kiitti boltsi Kuvailukin jäi tavallaan aika vähäiseksi ja sitä harrastelin vaan vapaa-ajalla kun ei oikeasti ollut muuta tekemistä. No, mut vihdoinki näin päin, et kuvailen luontoo ku kaiken maailman ostoksia ja asukuvia.. :-D Ja sehän vaa kertoo siitä, et mul oli nii hauskaa ja ihanaa, etten kerenny kuvailla! Kiitos vielä koko porukalle, miss u
Nyt kuitenkin alkaa taas kiire ja hälinä, mulla nimittäin on perjantaihin asti aikaa saada vaatteet pesusta ja kuivumasta, jollon ne viimestään täytyy pakata matkalaukkuun. Lauantaina on konffis ja heti sunnuntai-aamuna nousee lentokoneen nokka kohti Turkkia. Konffispostaukset siis venähtää kaks viikkoa ja tuskin tuun teille saamaan ajastukseenkaan mitään... :-D 

Tykkää-merkinnät