WHITE TOP & BLUE JEANS

OUTFITS
Moikka ihanat! Sain vihdoinkin ton videotyökalun toimimaan ja jos se ei pimahda taas kesken videon editoinnin, saan laitettua vastausvideon tulemaan jo ennen viikonloppua. Mua vaan harmittaa, etten osaa enää jakaa videota kahtia, nyt siitä on tulossa nimittäin puolen tunnin pituinen... Noh, varautukaa piktään videoon, jos en keksi minkäänlaista ratkaisua. :-D
Tän päivän asusta jonkin verran. Ostin ennen viime kesää ton valkoisen topin BikBokista ja sitä on tullut käytettyä niin harvoin kesän jälkeen, että ajattelin taas laittaa sen päälle mun lempparineuleen seuraksi. Ajattelin tähän asuun tummansiniset farkut, mutta vahingossa aamulla vetäisin päälleni siskon hieman vaaleammat versiot eikä mulla sitten enää ollutkaan aikaa ruveta niitä vaihtamaan. Ei miellytä ihan niin paljon silmää kuin tummat, mutta menee näinkin. 
farkut Zara // toppi BikBok // neule kirppis // kaulakoru H&M
Äiti ja iskä oli tuonut mulle laivalta uuden hajuveden - ah, tätä mä toivoinkin. :-) En tiedä mikä toi tuoksu on, mutta pääasia, että se tuoksuu hyvälle, haha!

Tykkää-merkinnät

Photos from my phone

LIFESTYLE
1. Fiilikset lavan takana, kun meijän koulussa oli ala-asteiden konsertti. 2. Ennen meijän viimestä esitystä täytyi vähän laittautua ja tälläseksi se sitten meni... :-D 3. Reippaama lähdössä Siwaan ostamaan illaksi jotain. 4. Ja reippaana menossa ja takasin kotiin.
5. Ne ostetut herkut ja pakolliset purkat, haha! 6. Pitkästä aikaa rupesin myös katsomaan Serranon perhettä. Että mä oonkin kaivannut kyseistä sarjaa! <3 7. Illalla meijän synttärisankari täytyi viedä ulos :-D 8. Hyvän leffan kanssa kaipaa aina hyvää ruokaa, eiks nii?
Suurinosa näistä kuvista olikin eiliseltä, pari kuvaa keskiviikon konsertista, joka meni paremmin kuin uskoin! Mulle tapahtui pianossa yksi moka, mutta kuulemma sitä ei kukaan edes kuullut (huh!). Lauantai menikin siis noiden juttujen seurassa, hyvää ruokaa ja parit hyvät leffat. The Millers & The Bling Ring olivatkin ihan katsomisen arvoisia, ensimmäisessä sainkin nauraa pitkästä aikaa vatsa kippuralla. Lisäksi Zerolla oli eilen synttärit (4 yo big boy <3)! Tää päivä onkin sitten mennyt riparitapaamisessa ja siellä näki vaikka ketä tuttuja ja pakko myöntää, ettei meijän oma ripariryhmä niin paha ollutkaan, mitä olin luullut! :-)

Tykkää-merkinnät