KUULUMISIA

LIFESTYLE
Pientä hiljasuutta taas ollu, i know... Mulla vaan pyörii elämä tällä hetkellä kaiken muun ympärillä, kuin blogin. Aattelin nyt vaan tulla ilmottamaan, että oon elossa ja bloggaaminen jatkuu toivottavasti pian ihan normaaliin tahtiin. En oo myöskään jostain syystä pystyny vastaamaan teijän kommentteihin, onko jollai muulla ollu samanlaisia ongelmia? Blogger on muutenkin vähän temppuillu, saa nähdä saanko tätäkään postausta julkastua, kun tuntuu, ettei mikään onnistu tän kanssa. Ja tottakai tähän päälle surkuttelen mun kameraa, jonka nyt vihdoin tajusin olevan aivan liian amatöörimäinen mun käsiini - tarviin, haluan ja toivottavasti jossain vaiheessa saankin uuden, hieman ammattimaisemman version. Hihi, ehkä joulupukki voisi kiikuttaa sellasen sitten kuusen alle... Myös kaukolaukaisin helpottaisi elämää suunnattomasti, olisi paljon helpompaa ottaa itse asukuvia ja mun kärsivällisyys voisi riittääkkin siihen, haha! Mutta ei mulla sen enempää, iskekää kommenttiboxiin vaikka postausehdotuksia (:

Tykkää-merkinnät

RAINY DAY

OUTFITS
Sateista keskiviikkoa teillekkin ihanat <3 Tänään todellakin on ollut hieman kurja sää, vaikka ilma on ollut paljon lämpimämpi esimerkiksi eiliseen verrattuna - joka on ihan kiva. Ulkona vaan näyttää niin märältä ja kurjalta, ehkä pysyn loppupäivän sisällä, haha. Mutta muuten päivä on ollut todella kiva, mulla oli vain kolme tuntia koulussa, jonka jälkeen kiirehdin kotiin katsomaan Pretty Little Liarsin halloween-jakson - en jaksa odottaa tammikuuhun, jotta uusi kausi alkaisi! Voiskohan aikaa kelata eteenpäin? Lisäksi katsoin parit välistä jääneet Beverly Hillsin täykkärien jaksot, tänään illalla tuleekin kakkoskauden vihoviimeinen jakso ja sitten saakin odottaa muutaman päivän, jotta Carrien päiväkirjat alkaa. Kuullostaa kuin mun elämä pyörisi sarjojen ympärillä, mutta karu totuus on, että varsinkin tällaisina päivinä se tietokoneen tai ipadin ruudun tuijottelu viltin alla, kuuma kaakaokuppi kädessä kuullostaa paljon houkuttelevammalta kuin ulos meneminen esimerkiksi koiran kanssa. Mutta ei mulla ollutkaan sitten muuta, tässä parit details-kuvat tän päiväsestä asusta, olkaa hyvät! (:

Tykkää-merkinnät

JACK DANIELS

OUTFITS
Moikka ihanat <3 Vaikka eilinen oli tosi huono päivä blogin kanssa, tää päivä on mennyt paremmin. Jaksoin kuin jaksoinkin kantaa sen kameran sinne kouluun asti, vaikka päivä oli tavallaan aika pitkä ja saatiin koulun jälkeen napsaistua muutamat asukuvat tän päiväsestä, rennosta asusta. Oli kyllä sään puolesta ehkä hieman vääränlainen, ilma oli nimittäin älyttömän kylmä ja tottakai suurinosa tunneista meni palellessa. Mutta ei se mitään, itse ainakin tykkään tästä aika paljonkin ja tuun varmasti pukeutumaan tähän vielä uudelleen. (:
farkut Bershka / toppi Kreetalta / farkkupaita Bershka / kengät Converse / pipo BikBok / laukku Accessorize

Tykkää-merkinnät