TOIVEPOSTAUS: MY ROOM

LIFESTYLE
Anteeks pienestä blogihiljaisuudesta, mun on pitänyt jo parina edellisenä päivänä tulla postaamaan teille, mutta laiskuus on ottanut musta vallan, enkä oo jaksanu istahtaa koneen äärelle kovinkaan usein - tai edes pitkäksi aikaa. Lisäksi mulla on ollut nyt niin paljon muita asioita mun mielessä, etten tiedä mitä pitäisi ajatella, tuntuu kuin kaikki olisi sekasin, mutta kuitenkin hyvin. En muista millo mulla olisi näin hyvä fiilis koulujen alusta sun muusta!
Mutta postauksen pointtiin - vihdoinkin se huonepostaus! Tätä oltiin muutaman kerran toivottu ja nyt, kun totesin mun huoneen olevan valmis ja julkaisukunnossa, päätin napsasta kuvia. Aluksi mulla oli ajatus videosta, mutta mulla ei oo kameraa, jolla saisi hyvän laatuisia ja kivoja videoita - tolla järkkärillä kun ei esimerkiksi pysty tarkentamaan kesken videon, plööf! Tykkään todella paljon neutraaleista väreistä ja mustan, valkoisen ja ruskean lisäksi toin huoneeseen ripauksen - tai vähän enemmänkin - harmaata. Tästä tuli niin ajaton, kun olin siitä halunnutkin, eipähän tarvitse alkaa maalaamaan seinää uudestaan, harmaaseen tuskin heti kyllästyn. Ja kuten saatatte huomatakkin, mulla ei ole huoneessa ovea, koska meijän yläkerta on yksi iso tila, joka on sitten jaettu kolmeen osaan. Ovettomalla huoneella tosiaan onkin hyvät, että huonot puolensa - sulla ei ole yhtään omaa rauhaa, mutta ainakin luonnonvaloa tunkeutuu vähän joka puolelta. Nyt mulla on suunnitelmissa poistaa toi ruskea kokonaan, mutta ehkä se tapahtuu kaukana tulevaisuudessa, haha!

Tykkää-merkinnät

DENIM SHIRT

OUTFITS
 farkkupaita Bershka / kengät kirppis / laukku Accessorize / huivi Pieces / kello O.N.E
Moikka & ihanaa viikonloppua rakkaat! <3 Vihdoinkin "oikeita" asukuvia eiliseltä, kun olin Julian kanssa Keravalla. Kävästiin mäkissä hakemassa Julialle sen kaipaama pirtelö ja siinä ulkona oleskellessa ehdotin, että kuvattaisiin piiitkästä aikaa mun asua. Onneksi siinä vieressä oli kiva 'puisto', joten mentiin siihen. Aurinkokin paisto tosi ihanasti ja pitkästä aikaa oikeasti tykkään näistä kuvista! <3 Siinä sitten sen jälkeen mentiin Citymarkettiin ostamaan mulle se, mitä oon koko kesän halunnu - postausta luultavasti myöhemmin! Rahat meni, mutta olin älytyytyväinen sen ostamiseen, eipä tarvitse siihen enää säästää. Sen jälkeen lähdettiinkin takasin kotiin päin, käväsin kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteet, jonka jälkeen lähdin ulos viettämään iltaa ihanassa seurassa. <3

Tykkää-merkinnät

OOTD

OUTFITS
 bleiseri kirppis / housut H&M / kengät kirppis / laukku Accessorize 
Nopsat asukuvat tän päiväisestä, kun pääsin vihdoin ja viimein käyttämään tota kirppikseltä mukaan lähtenyttä bleiseriä. Että se on vaan niin rakkaus! Ja ne meni mun mielestä tosi kivasti noiden hennesin legginssien kanssa, vähän jotain rönttöä ja asiallista sekasin - tykkään. Noi housut on muuten tosi kätsyt, tekee ihan tylsästä perusasusta jotenkin edes mielenkiintoisen ja näyttävän. Onneks löysin noi silloin kesän alussa, ihan superhyvä ostos, eikä maksanu edes paljoa!
Mitään ihmeellisempää ei olekkaan, mitä nyt koulussa on älyttömän pitkiä päiviä (paitsi tänään!), enkä tiedä miten tuun jaksamaan edes tätä jaksoa loppuun asti. Varsinkin, kun aloitettiin kasvion teko, niin mulla on kauhee stressi, pilaanko mun kasvit ihan kokonaan ja palautan sen ihan liian myöhässä. Varsinkin, kun mulla ei oo hajua millon ois hyvä alottaa sinne vihkoon kirjoittamisen, kun en tiedä mitä kasveja mulla on jo kerättynä, haha! Musta tuntuu, että tää postaaminen jää pikkasen vähemmälle, kun ei tapahdu sen kummempia, mutta toivottavasti pääsisin päivittelemään ainakin näitä asukuvia aina joskus, ettei blogi kuole kokonaan. Postausehdotuksia saa laittaa tulemaan! (:

Tykkää-merkinnät