SE "YLLÄTYS"

Puhuin viime viikolla yllätyksestä, jonka mun piti paljastaa maanantaina täällä blogin puolella, mutta monien mutkien takia se venähti. Musta tuntuu pahalta pettää teijät, tuntuu, että te odottelette paaljon isompaa yllätystä, mikä nyt onkaan tulossa. Kuitenkin, tässä postauksessa kerroin pistäväni vaatteitani myyntiin joko itsepalvelukirppikselle tai menen sitten itse myymään. No, nyt niiden miljoonista mutkista huolimatta ollaan saatu Julian kanssa varattua pöytä Hietsun kirppikselle. Ollaan menossa sinne 1.8, eli nyt ylihuomenna myymään omia vaatteitamme. Ollaan siellä jo varmasti kahdeksan aikaan aamulla ja luultavasti viihdytään siellä ihan iltakuuteen asti. Vaatteiden koko menee aika laajasti XS-L, multa kun löytyy muutama oversize vaatekappale, mutta useimmat ovat niitä XS-M kokosia vaatteita.  Pöydän sijainnista en oo varma, mutta jossain siellä muiden seassa me varmasti tullaan olemaan, haha! Että tervetuloa penkomaan meijän pöytää! ♥
Jos ette pääse penkomaan hietsulle, tulkaa 6.8-26.8 välillä tsekkaamaan meijän pöytää Tuusulan Femmatorille. Kaikki, jotka ei hietsulla mee kaupaks, menee suoraan Femmatorille. Mukana on toki äidin sisustusesineitä, siskon vaatteita, pikkuveljen leluja yms. joten ottakaa koko perhe mukaan tekemään löytöjä! (:

Tykkää-merkinnät

JOTAIN TURKOOSIA

SHOPPING
Tänään aamulla heräsin ihan normaaliin tapaan, mutta aamu ei sen kummoisemmin ollutkaan normaali, kun portaiden alapäässä oli valkoinen pussukka, josta pilkisti jotain turkoosia. Se tunne, kun huusin äidille, tuliko ne ja se vastaa, että joo, kahdeksalta aamulla ne oli tullut suoraan ovelle!
 Pussista paljastui siis Nike Free 5.0 -kengät, jotka tilasin viikko sitten Tennarit.com -nimiseltä sivustolta. Tilauksessa kesti noin viikko, joka sujahti yhdessä hujauksessa, hyvä kun muistin, että tämmöiset oli tilattu. Nää pääsikin välittömästi käyttöön, kun lähdettiin varaamaan itsepalvelukirppiskselle pöytää ensi viikoksi ja sieltä löysinkin ihanan ruutupaidan, joka tulee näkymään vielä asuissa. Mutta itse tilaus maksoikin sen melkein 80€, joka oli ihan hyvä hinta, kaupassa kun nää olisi about satasen luokkaa - eikä missään myydä näin ihanan värisiä! (: Nää ei ookkaan sitten lenkkeilykäyttöön vaan ihan vapaa-ajalle ja täydelliset jalassa onkin!

Tykkää-merkinnät

SATURDAY NIGHT WITH MY MOM

LIFESTYLE
Nopsat kuvat mun ja äidin herkkuillasta! <3 Nyt on aika lähtee viemää koiraa ulos, niin en enempää kerkee kirjottelemaan! Viettäkää kiva loppuviikko! (:
Ps. Se mun yllätys vähän venyy, saatte siitä postausta vasta maanantaina (:

Tykkää-merkinnät