CRETE HERE I COME

TRAVELLING
Jepulis, huomenna ois lähtö Kreetalle ja siellä saa maata ja ladata akut täytee viikon ajan - lisäks pääsee koluamaa kaikkii ihania katukauppoja ja syömään maailman parasta kreikkalaista salaattia! Seuraavaks kuulettekin musta lomakuvien kera reilun viikon päästä. (: Nää kolme kuvaa on otettu viime vuoden reissulta ja melkein samat maisemat oottaa mua jälleen!

Tykkää-merkinnät

YLLÄTYSKENGÄT

LIFESTYLE
Taas jotain uutta näytettävää, nimittäin varvastossut. Äiti kävi hankkimassa ne mulle eilen salassa multa ja olin aika yllättyny, että se osasi valita mulle mitä täydellisimmät yksilöt. Samantapaisia olin nähnyt Accessorizessa maanantaina, niissäkin oli todella paksu pohja ja ne olivat harmaat. Ne olivat kuitenkin kalliimat kuin nämä, äidin henkkarialennuksella näiden hinnaksi tuli vajaa kymmenen euroa. Näiden hankita olikin tarpeeseen, sillä näitä tullaan tarvitsemaan ensi viikon ulkomaanmatkalla! Huomenna luultavasti kerron lisää, jos pakkaamisilta kerkeän, jos mitään ei kuulu, niin nähdään yli viikon päästä lomakuvien kanssa, haha! (:

Tykkää-merkinnät

RANDOM

LIFESTYLE
 1. Sataa, yäk! 2. Paras lapsuuskuva musta - oon nii söpö <3 3. Starbucks with Jenni! 4. Tosta ei oikein nää, mutta hiukset leikattii... En tykkää yhtää!
5. Piirtelin taas vähän yks ilta - ei menny kun 45 min. 6. Rippijuhla-asua + mustat korkokengät 7. Hupparissa ja lökäreissä kattomassa Pretty Little Liarseja - parasta! 8. Uusin jäsen vaatekaapissa - neonkeltainen toppi. Hävettää myöntää, luulin tota kaupassa vielä hameeksi...

Tykkää-merkinnät