A BEE

OUTFITS
 Nopsat vaatekuvat viime viikon lauantain asusta, kun olin serkun 10-vuotiassynttäreillä. Aika yksinkertanen ja tottakai keltainen, olihan mun pakko saada käyttää tota uutta lompakkoa. Se kävikin hyvin clutchina, kun sinne meni kännykkä ja avaimet.
Mulla ei ookkaan oikein mitään postattavaa, katotaan nyt millon seuraavan kerran saan jotain tehtyä - tosin pää lyö tyhjää! Pistäkää ihmeessä alas kommenttiboxiin ehdotuksenne, mitä postaisin, koska en haluaisi jättää tätä postaamista kauhean kauaksi aikaa, hahhah! (:

Tykkää-merkinnät

YELLOW PURSE

SHOPPING
Tässä näkyy mun uusi lompakko, jonka eilen itselleni ostin Byou Brigitestä. Hintaa tällä oli 14,95€, joka on aika vähän näin tilavasta ja ihanan värisestä lompakosta. Tällä oli myös kilpailija siellä kaupassa, jossa oli  söpö lukkosysteemi, mutta tämä pelkistetympi teki tehtävänsä hurmatessaan mut värillänsä. Parhainta tässä ostoksessa oli se, että kun pääsin kotiin, meni rikki mun vanha lompakko, joten tää tuli enemmän kuin tarpeeseen. Ja yksi hyvä puoli tässä on jopa se, että saan kännykänkin tonne, eikä se pullota ruman näköisesti. Eli siis ylihyvä ostos pitkään aikaan!

Tykkää-merkinnät

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

LIFESTYLE
Jepulisjee, vihdoin oli mun vuoro täyttää 14! Tänään tosiaan on myn synttärit, vaikken niitä ihmeellisemmin vietä, sukulaissynttäritkin järjestetään vasta 25.päivä. En itseasiassa vietä niitä kavereiden kanssakaa, huomiseksi on kyllä suunnitelmia.

Nyt ajattelin tulla lataamaan muutamat lapsuuskuvat, joita löysin arkistojen kätköistä. Olin kyllä aikamoinen pullaposki ja se lapsen pyöreys näkyy vieläkin mun kasvoissa. Ja mitä noista kuvista kattoo, en tainnut koskaan olla selvillä milloin kuva otettiin, näytän melkein jokaisessa niin pöllöltä, haha! Mutta nauttikaa ja saa toki nauraakkin, ei mitään maailman edustavimpia kuvia!

Tykkää-merkinnät