naviguer avec moi

OUTFITS
Takki H&M / neule Vero Moda / toppi Gina tricot / farkut Gina Tricot / kengät Kookenkä / aurinkolasit BikBok / kaulakoru H&M / vyö Pieces
Huh, viime postauksesta onkin taas aikaa. Miten mulla käy näin, että kun kevät tulee, niin postaukset vaan vähentyy? Syyksi on osoittautunut vain laiskuus, joka on ihan vallannut mut näinä viime viikkoina. Onneksi täytyy tsempata enää huomenna 8:15 - 15:40 koulussa ja sitten alkaa se kovasti odotettu ja hehkutettu loma!  
Tänään oon vihdoin uskaltautunut laittaa vuosi ja neljä päivää sitten ostetun kevättakin ja hyvin pärjäsi ulkona, meinasi tulla hieman kuuma, koska kyseinen neule on aika paksu. Mutta eiköhän se kevät sieltä tule, kun asteita oli tänään kahdeksalta aamulla +2 !?
Kiitos muuten kauheesti kaikille, jotka on linkannu bloginsa linkkaa blogisi -postaukseen. Toivoisin vielä muutaman lisää, kunnes julistan parhaimmiston, haha! 

Tykkää-merkinnät

denim shorts

OUTFITS
Bleiseri kirpputori / toppi H&M / shortsit H&M / vyö Gina Tricot / kaulakoru H&M / käsikoru Glitter / kengät Kookenkä

Wow, oon ihan yllättynyt äärettömän hyvästä kuvasaldosta, jonka tänään sain! Vivian kuvasi ensimmäistä kertaa mun kanssa asukuvia ja pakko myöntää, että näistä tuli upeita. Uskaltauduin poseeraamaan jopa ihan kadulla asti, toivotaan, että takapihakuvat ovat historiaa.

Mutta tänään uskaltauduin laittamaan shortsit jalkaan ja tykkäsin asusta todella paljon! Vaikka kuinka kuolaankin BikBokin farkkuyksilöitä, pärjään ehkä näilläkin shortseilla vielä tämän kesän! Tai sitten hankin edullisemmat, 30€ farkkushortseista on jo liikaa mun budjetille.

Ja hei arvatkaa! Saatiin tänään jo pientä visioo, minne oltaisiin kesällä lähdössä. En malta odottaa kesää! <3 Tosiaan, lähdetään tänäkin vuonna (luultavasti) Kreetalle, oli se niin ihana paikka! Ajattelin, että kun matka on varattu ja varmistettu, voisin laittaa teille pientä sneek peekkiä paikasta, jos nyt Finnmatkojen sivuilta uskaltaudun kopioimaan niitä kuvia, haha! :D Saaks sieltä edes kopioida niitä?

Tykkää-merkinnät