9 X POSITIVITY

LIFESTYLE
Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, hankin kynnet Kaverini alkoi harjoittelemaan toisille tekoa ja ryhdyin sitten koekaniiniksi. Pientä harjoittelua vaatinut, esimerkiksi kännykän tai tän koneen naputtelu tuntuu 10x vaikeammalta kun vielä pari päivää sitten.. :D 
Aloitin The Vampire's Diaries uudestaan alusta saakka - ai että, rakastan tota sarjaa
Soitin ensimmäistä kertaa pankkiin prepattuani ensin itseäni ainakin pari tuntia. Jännitti ihan sairaasti, mutta se odotusjonossa soiva musiikki teki koko hommasta vähän rennompaa. Tän myötä sain parit stressaavat jutut pois to do -listalta, jes!
Mun huone on täynnä kukkia ostettuani itselleni oman kimpun ja äidin tuodessa mulle prinsessakukan - molemmat tottakai vaaleanpunaisia.
Parit ihanat uudet biisit; Louis Tomlinson - Just like you, PRETTYMUCH - Teacher, Cheek - Vahinko (jep, Vain elämää ) sekä hieman vanhempi, mutta jonka just löysin: Darin - Ta mig tillbaka
Mun iho on vihdoinkin puhdistumaan päin yo-stressin ja kuukautisten aiheuttamasta kukinnasta. Kiitos The Body Shopin tea tree oil, Basiron (aknelääke) sekä uudet mustapäänpoistotarrat.
Pidin High School Musical -maratonin, muistelin aikaa kun Zac Efron oli niiiiiin ihana ja lauloin biisien tahtiin (muistaen melkein jopa sanan!!)
Sain parit vaatekappaleet siskoltani, jotka olisi muuten joutuneet kirppiskasaan. Näitä olin kuolannut siskollani silloin kun tää vielä asui kotona, mutta nyt ne on vihdoin mun!!
Sekä näiden lisäksi kävin tänään värjäämässä hiukset! Pitkästä aikaa (aka puolen toista vuoden jälkeen) istahdin taas kampaajan penkille Fresh feels!!
Kertokaa tekin, mitä kivaa teijän viikossa on tapahtunut! :)

Tykkää-merkinnät