9 TYÖPÄIVÄN JÄLKEEN...

LIFESTYLE
Aiii että voi tuntua vapaapäivä hyvältä! Mulle tuli yhtäkkiä yhdeksän päivän työputki, jonka aikana bloggaaminen vain käväisi mielessä millisekunnin ajan, mutta energiat yritin suunnata päivän järkevään aikatauluttamiseen töiden ohella. Toistaiseksi vapaa-aikaa on nyt enemmän, joten enköhän yritän saada tännekin materiaalia taas enemmän. Ajattelin kuitenkin nyt tyhjentää hieman puhelimen kuvamuistia ja tsekata, mitä on tullut tehtyä parin viime viikkojen aikana (niiden töiden lisäksi!).
Yhteiset aamupalahetket on todellinen päivän käynnistäjä Tykätään myös kuunnella Suplasta Aamulypsyä || Mamma Mia Here We Go Again oli taas vuosisadan leffa En pysty ylistämään tarpeeksi, kuinka tunnerikas ja hyvän mielen elokuva toi onkaan! Sen sanon, että DVD:lle toi on saatava (ostaako kukaan enää leffoja vai odottaako kaikki sitä, että ne tulevat esimerkiksi Netflixiin?)
Tänään vietin päivää Jennin kanssa Helsingissä. Allas Sea Poolilla Aperol Spritziä, Starbucksista kylmät (uutuus)cheesecake frapet (kuulostaa ällömakeelta, mutta suosittelen testaamaan!!), kävelyä Espalla, Kluuvilla, Helsingin yliopistolla... Tajuttiin, että tää päivä muistutti hyvin paljon meijän viime kesäistä Helsinki-päivää :D Mitä sitä nyt hyvää muuttamaan!
Ainon kanssa lounaalla Espresso Housessa. Hummus-kana-leipä ja minttusuklaapallo EIVÄT olleet hintansa arvoiset - hyvältä ne tosin näyttää nytkin, mutta en oo koskaan ollut hummuksen paras kaveri. 
Kukkahaalari pääs päälle, kun suunnattiin äidin ja pikkuveljen kanssa Helsinkiin. || Sanoinhan, että Mamma Mia oli hyvä!! Menin siis tosiaan kahen päivän sisällä katsomaan leffan teatterissa uudestaan, tällä kertaa poikaystävän seurana :D #koskamävoin
Ketkä teistä on käynyt katsomassa uuden Mamma Mian? :)

Tykkää-merkinnät