5X RANDOM

LIFESTYLE
Vatsa on täynnä perhosia, ajatus ei kulje, blogi on totaallisesti unohtunut, pää on täynnä listoja (niin on myös kännykän notes-sovellus) ja toimintasuunnitelma on valmiina paperilla aikataulutettuna. Ylihuomenna vihdoin koittaa kauan odotettu päivä, jonka vuoksi on stressattu jo miltei parisen kuukautta - Wanhat!! Mä en mistään muusta oo viime päivinä puhunutkaan, joten purkaan näitä viimeisiä ajatuksia vielä tännekin, haha.  Toinen merkittävä päivä, eilinen eli ystävänpäivä oli ja meni. Ilta kului leffassa Vivianin () kanssa, mentiin siis katsomaan se Fifty Shades Darker (muutamalle ihmiselle menin sanomaan fifty shades greyer??, eikä ne edes korjanneet mua.. :D) mutta let me just say, parempi kuin eka osa!! Joten jos se ensimmäinen ei kolahtanut, niin suosittelen kuitenkin katsomaan tän toisen osan. Jäi just sellaiseen kohtaan, ettei kolmatta jaksaisi millään odottaa... Vähän haikeena luin muiden blogien ystävänpäiväpostauksia, kun en itse sellaista muistanut väsätä - joten hieman myöhässä: kiitos teille kaikille, jotka jaksatte näitä mun tajunnanvirtoja, jotka jaksatte kommentoida ja piristää mun päivää Ootte mulle älyttömän merkittäviä!  Jatkan nyt juttujen kasaan laittamista, jotta huomen illalla vältyttäisiin liian mahdottomalta kiireeltä ja stressiltä - seuraavaa postausta saatte todennäköisesti wanhojen jälkeen! 
Koeviikolla innostuin vihersmoothieista ja lemppari löytyi parin kokeilun jälkeen: ananasta, pinaattia, inkivääriä ja banaania || selfie, jossa ekaa kertaa päässä ripset - wanhoja varten kokeilin. || Tällaisia aamuja rakastan: nätti auringonnousu ja/tai jo lämmittävä aurinko. Kevät, we missed you!! || Koeviikon päätteeksi pientä itsensä hemmottelemista Vivianin kanssa. Meille on muodostunut ehkä pieni tapakin hemmotella etenkin kakkupalalla itseämme, mutta niitä tulee syötyä niin harvoin, joten miksipäs ei :D
Viime viikonlopun - joka oli pitkästä aikaa täysin vapaa viikonloppu - hemmotteluhetki Täytyy myöntää, että tää Pirkan tumma suklaa on miltei parasta, mitä oon syöny!
As I said, tajunnanvirtaa ja niin sekava postaus kuin mahdollista - tiivistettynä nyt kuitenkin viime päivien juttuja ja fiiliksiä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tsemppiä vanhoihin, itse odotan innolla että pääsen ihastelemaan nättejä mekkoja! 😊
http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
kiitos, mäkin varmaan unohdan sen stressin ku pääsen katsomaan mitä muut on laittanu päällensä! 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072
Sini,
Blogini uusimassa postauksessa on sinulla haaste nimeltään aikuisten kaverikirja! 😊
http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/2017/02/aikuisten-kaverikirja.html
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
en valitettavasti tee haasteita, mutta kiitos kuitenkin 😊
www.blogger.com/profile/019225436961484072