3.12.2018 MY DAY

LIFESTYLE
06:33 - Herätys! Inhoon äänekkäitä ja ärsyttäviä herätysääniä puhelimessa, mutta twinkle on tällä hetkellä siedettävin :D Äkkiä siis ylös, kasvopesulle ja kahvin keittoon. Petaan sängyn ja aloitan meikkaamisen samantien, koska se vie aina eniten aikaa.
07:43 - Zeron kanssa ulos! Ihana kirpeä ilma piristää, mutta pimeässä kävely ei tuota minkäänlaista iloa... Missä lumi?!
08:05 - Aamupalaa: puuroa vadelmilla, punaherukoilla, banaanilla ja maapähkinävoilla + toinen kuppi kahvia Samaan aikaan kerkeää katsoa yhden jakson Sinkkuelämää HBO:sta. 
kauluspaita kirppis || farkut Bershka || nilkkurit DinSko || laukku Mango
08:55 - Onneksi auto ei ole jäässä, joten lähtö tapahtuu vaivattomasti. Silti penkinlämppäri päälle ja kohti harjoittelupaikkaa. Jännää!!
09:30-14:21 - Harjoittelussa. Ensimmäinen päivä oli ihana, ja pääsin samantien hyvään vauhtiin. Suunnitelmatkin tulivat kuin itsestään, ja mulle jäi niin hyvä fiilis, että olisin voinut viettää vielä muutaman tunnin lisää. Täytyy kertoa fiiliksistä vielä omassa postauksessaan.
14:47 - Töissä nopeasti kääntymässä. Kävin tarkistamassa työvuorot ja kauhukseni huomasin, etten olekaan keskiviikkona vapaalla - hups! Ei muutaku paniikissa kalenteri läpi, etten ole mitään ihmeellistä sopinut :D Jäin juomaan kahvit ja juoruilemaan työkavereiden kanssa.
15:17 - Aika suunnata kotiin tekemään ruokaa ja kirjottelemaan viimeisiä koulutehtävän kappaleita valmiiksi. 
16:45 - Päätettiin vihdoinkin koristella vuoden ekat omat piparit siskon kanssa - terapeuttista hommaa Tulihan ne myös syötyä melkein yhdeltä istumalta.
17:56 - Aloitetaan siskon kanssa Täydellisten Naisten kolmas kausi - miksei tää sarja voi olla Netlixissä tai jotain...
20:08 - Suihkuun! Sen jälkeen yksi kupillinen teetä, mulla nimittäin teekalenterin kolmannen luukun lakritsi-vihreä tee odottelee juomistaan. Tästä on jo nyt tullut tosi kiva iltarutiini
21:56 - Nukuttaa! Yksi täykkäreiden jakso loppu just sopivasti, joten päätettiin mennä nukkumaan, kello kuitenkin soittaisi taas seuraavana aamuna aikaisin. Hyvää yötä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Ihana lukea my day -postauksia! ♥ Kylläpäs saitte nätisti koristeltua noi piparit, mulla ne on ihan töherryksiä 😃
www.blogger.com/profile/086439380693916571
Emma,
näitä pitäisi ehdottomasti tehdä enemmän!! haha, ei noikaan mitään kedon kauneimpia kukkia ole, mutta päästiin vähän harjottelemaan, taidot kun meinaa ruostua aina vuoden aikana 😃
www.blogger.com/profile/019225436961484072