3+1 PÄIVÄÄ

SHOPPING, BEAUTY
3+1 Päivää. Yhtä paha kuin Stockmannin Hullut päivät ja yhtä huono idea mennä "vain katsomaan", kun ei oikeasti olisi tarve millekkään kosmetiikalle. Noh, syytän huonoa fiilistä matikankokeesta ja loppujen lopuksi viime perjantaina piipahdettiin Vivianin kanssa kiertelemään Sokoksen kosmetiikkaosastolle. Lohtushoppailuksihan se meni, mutta... Ehkä annan sen tällä kertaa anteeksi.
Lumenen osasto osoittautui molempien lemppariksi! Kynsilakkalaarit saivat taas kokea meidän innostuksen ja loppujen lopuksi löysin kolme kivansävyistä yksilöä, jotka kotiutin. Normaali päällyslakka, tummanpunainen on sävyltään 14 - Early Night ja nude on 6 - Bare Landscape.
Vanhan kulmakynän vedellessä viimeisiään ostin nyt samaan syssyyn uuden, Rimmelin Professional Eyebrow Pencil sävyltään 002 - Hazel.
Aussien tuotteita ei yleensä tule ostettua normaalihintaisina, mutta nyt tartuin taas vaihteeksi tähän Volume Shampooseen, kun muistelin, kuinka paljon pidin sen tuoksusta - ja tää oikeasti pitää hiukset rasvattomina!
Lumenelta lähti myös kokeiluun kaksi huulikiiltoa, tummempi sävyltään 2 - Summer ja heleän vaaleanpunainen sävyltään 4 - Clover. Oon koko kesän ollut innostunut erilaisista huulimeikeistä ja näköjään tämä jatkuu nyt syksynkin.
Pyörähdettiin myös The Body Shopissa, josta ostin mustikantuoksuisen vartalovoin - vain, koska se oli 10€ ja kyseessä on Special Edition, haha!

Tykkää-merkinnät

Kommentit