3 + 1 OUTFIT INSPIRATION FOR HOLIDAYS

OUTFITS

Joulu ja uusi vuosi ovat aina olleet mulle pyhiä, joita rakastan juhlia. Ensiksi pyhitän joulun perheelle ja sukulaisille ja uudeksi vuodeksi kokoonnun kavereiden kanssa viettämään aikaa ja ehkä kohottamaan pari lasia tulevan vuoden kunniaksi. Molempina juhlapäivinä tykkään kuitenkin panostaa pukeutumiseen, ja niin ajattelin tehdä myös tänä vuonna. Tällaisena aikana kimalletta ja säihkettä ei missään nimessä voi olla liikaa, ja siksi halusinkin koota kolme lookkia, jos haluaa olla oikein extra näyttävä tänä vuonna - ja yhden rennomman version varmuuden vuoksi.

Christmas and New Year's Eve are the most important holidays for me and I love to celebrate them. First I spend time with my family and relatives on Christmas and then I gather around with my friends on New Year's Eve. Both are the days for glam up and I usually plan my outfits days before the events - and I'm not skipping this year. This time with covid-19, there can't be enough of glitter and sparkles so I came up with three outfits full of those - and one more comfortable one just in case.

1. wrap dresses

Kietaisumekot ei koskaan mene vikaan - ei kesällä, mutta ei talvellakaan. Etenkin hohtava kangas, kuten satiini on todella elegantti juhlapyhiin. Malli on myös todella karanteenisopiva, koska rento istuvuus on täydellinen jouluun ja uuteen vuoteen kotona.

You can never go wrong with wrap dresses. They look cute in summer but very elegant Ibn winter if you go with satin as a material. The model is very propriate for quarantine since it's super comfortable for Christmas and New Year's Eve at home.

2. Velvet

Sametti ei koskaan mene muodista, varsinkin kun puhutaan joulupyhistä. Värillä saa leikitellä, mutta itse materiaali on ihanan juhlava niin jouluun kuin uuteenvuoteenkin. Tähän lookiin yhdistin sleek backin, koska se näyttäisi tänä vuonna niin upealta mun lyhyillä hiuksilla. Saa nähdä, mitä aion tehdä hiuksilleni!

Velvet never goes out of style, especially when talking about the Holidays. You can play with the colours but the material is so festive for Christmas. I also wanted to do a sleek back with my short hair ’cause I'm seriously planning this hairstyle for New Year's Eve.

3. Midi dresses

Pitkät mekot ovat sekä mukavia että juhlavia, mutta ne ovat myös kivoja näin talvella, kun on kylmä. Varsinkin näin sukkahousukammoiselle, joka viettäisi mielummin aikaa paljasjalkaisena kuin epämukavat sukkikset päällään. Näiden kanssa sopisi niin kivat nilkkurit, saappaat kuin makeat korkkaritkin. Tai miksei mukavat, pörröiset tossut.

Long dresses are not only comfortable and classy but also nice for cold winter. Especially if you avoid tights like me. It also easy to match with because this dress goes so well with ankle and high boots or gorgeous heels. Or fuzzy slippers.

4. Pajamas

Tai miksei jättäisi mekkoja tänä vuonna kaappiin ja nappaisi päällensä mukavimmat pyjamat, mitä löytää?

Or why don't we just skip dresses and choose the most comfortable pajamas we can find?

Which one was your favourite? Are you going with the pajamas? I thought about it but at the same time I want to dress up - so difficult to choose.

  • OUTFITS

Tykkää-merkinnät

Kommentit