2ND HAND HAUL

SHOPPING
Talvilomalla oli runsaasti aikaa käydä pitkästä aikaa kirppistelemässä - ja pitkän tauon pystyi huomaamaan saaliista, jonka kannoin kotiin. Tutustuin myös uuteen, Keravalla sijaitsevaan kirppikseen ja käväsin parilla luottokirppiksellä penkomassa eikä kyllä ollut mitään turhia reissuja...
Ihana Gina Tricotin raitaneule löytyi Keravalle tulleesta kirppis Karamellista ihan kahdella eurolla - ja on päässyt jo käyttöönkin!
Karamellista löytyi myös Hennesin valkoinen neulepaita v-muotoisella kaula-aukolla (etsin tällasta yhessä vaiheessa, mutten löytänyt mistään, vaikka onkin niin basic paita) ja Femmatorilta kannoin kotiin khakin vihreän kauluspaidan.
Ihana, ihana, ihana vaaleanpunainen karvaneule Oliver-kirppikseltä. Harmi, että aika rupeaa tällaisten osalta loppumaan, kun kevät tulee kovaa vauhtia (tai siis toivottavasti... Olisi kiva luopua paksuimmista vaatteista).
Oliver-kirppikseltä löytyi myös BikBokin sähkönsininen coctailmekko. Muutamaa fiksailua lukuunottamatta tää mekko on just passeli ja toivonkin tän pääsevän käyttöön viimeistään kesällä.
Löytöjen lisäksi halusin tulla esittelemään yhden uusimmista diy-jutuista, nimittäin off-shoulders paidan. Muistatteko, kun Tallinnan ostospostauksessa kerroin ostaneeni puffihihaisen paidan? Tadaa, nyt tääkin pääsee (tai pääsi jo) käyttöön Bye bye, puffit!

Tykkää-merkinnät

Kommentit