2ND HAND

SHOPPING
Arvatkaa, kuka odottaa viikonloppua jo kuin kuuta nousevaa? Kyllä, allekirjoittanut. Edelliset päivät on pyörineet koulun ympärillä, täytyy vaan jaksaa, vaikka väsymys ja kylmyys painaa päälle. Toivotaan, etten oo tulossa mitenkään kipeäksi, olo on nimittäin vähän voimaton, teksti takkuilee eikä mikään tunnu olevan nyt oikein.. Huomenna siis uusi yritys.   Muutamat kirppisjutut on kuitenkin jääneet näyttämättä, vaikka oonkin ollut älyttömän innoissani näistä. 
Mom-jeans!!! Kun näitä rupesi katukuvassa näkymään enemmän ja enemmän, en jotenkin löytänyt näistä sitä hohtoa, joka saa mut ostamaan kyseisen vaatteen. Oon kuitenkin jo kauan yrittänyt etsiä boyfriend-farkkuja, ja näiden osuessa kohdalle päätin kokeilla ihan huvin vuoksi. Kannatti, nää on nimittäin ihan lempparipökät.
Ihastus kevyisiin ja hyvin laskeutuviin paitoihin on taas nostanut osaansa mun ostopäätöksissä, sen takia tämä tumman vihreä yksilö oli pakko napata mukaan vaan muutaman euron hintaan. 
Neuleita ei voi koskaan olla liikaa - ainakaan tähän vuoden aikaan. Harmaita mulla onkin todella rajallinen määrä, joten täytyi saada yksi lisää. Tää on ihanan pitkä, lämmin ja pehmeä
Mitä tuli kivoihin paitoihin, myös istuvat neulepaidat on yksiä luottovaatteita mun vaatteissa. Näitä tulee käytettyä niin juhlavimmissa tilaisuuksissa kuin ihan kotonakin, joten why not! Pyöreä kaula-aukkoinen multa puuttuikin, mutta ei puutu enää, haha.

Tykkää-merkinnät

Kommentit