2016 SUMMARY

LIFESTYLE
Thank you, 2016! Olit tapahtumarikas, yllättävä, ihana ja täynnä opetuksia, joita tuun hyödyntämään jatkossakin. Sait mut tuntemaan iloa, perhosia vatsanpohjassa, syvää surua, tyytyväisyyttä itsestäni, sait mut tuntemaan itseni rentoutuneeksi, kauniiksi ja muuttuneeksi ihmiseksi. Toit elämääni ihania ihmisiä ja poistit ne, jotka eivät jatka mun kanssa enää samaa matkaa. Toit yllätyksiä, pettymyksiä, ylpeyden aiheita ja arjen luksusta just silloin, kun se oli enemmänkin kun tarvittavaa.   Vaikka en kuvailisi sinua elämäni parhaaksi vuodeksi, olit silti tärkeä etappi. Näytit potentiaalini, palautit minut maan pinnalle, jos niin piti, mutta sait minut pitämään kiinni niistä unelmista, niistä ihmisistä ja niistä muistoista, jotka ovat mulle älyttömän tärkeitä!
Vuonna 2016 oli ykkösten risteily, jonka shoppailusaalis oli varmaan valtavin ikinä, ja kokeilin waist-traineria selkäkipuihini. Kävin katsomassa Bluesin junnujen pelejä muutaman kerran, sekä leivoin pipareita vielä helmi-tammikuun puolella. Varmistin kesätyöpaikkani ja selviydyin ensimmäisestä lukiovuodesta ilman nelosia kursseista (oli tavoitteena, haha). Värjäsin hiukseni takaisin vaaleaksi, päättäen samalla kasvattaa omaa väriä takaisin. Sain uudet lasit sekä ensimmäiset piilarini. Vietin ihanan vapun koulun päättäreistä puhumattakaan sekä lensin muutaman tunnin Kreikan auringon alle kahdeksi viikoksi. 
Jatkoin kesätöitä lomalta palattuani, ja teen kyseisessä työpaikassa edelleenkin muutaman vuoron silloin tällöin. Kävin aivan ensimmäistä kertaa maailmanpyörässä korkeanpaikankammosta huolimatta, sekä annoin numeroni yhdelle brittikundille, jonka kanssa edelleen 'halaamme kun tapaamme'. Sain myös ensimmäisen yhteistyöpyynnön blogini kautta, ja kävin perinteisesti fiilistelemässä Porvoota alkusyksystä. Menetin yhden tärkeimmistä ihmisistä elämässäni, jonka vuoksi jätin Weekend-festarit väliin. Innostuin piirtämään enemmän ja maalaaminenkin alkoi kiinnostaa, järjestin myös rennot synttärit Jennille ihan vaan vanhan tyttöporukkamme kesken. Aloitin toisen lukiovuoteni ja sain parin wanhojen tansseihin, sitä myötä löytäen myös unelmieni mekon. Katsoin aivan liikaa ihania sarjoja, luin monta kirjaa ja yritin nauttia jokaisesta hetkestä!
Tämä vuosi oli omalla raskaalla tavallaan hyvä vuosi. Kiitos kaikille, jotka olitte siinä mukana, luomassa uusinta lukua mun elämääni Tästä on hyvä jatkaa, ja toivonkin, että vuodesta 2017 tulee aivan loistava!
HAPPY NEW YEAR DARLINGS ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit