19TH MARCH

LIFESTYLE
Meillä ei oo koskaan nähty näin värikkäitä kukkia yhtäaikaa. Ihana piristys
Ehdottomasti lempparikohta huoneessani! Mä muuten vaihdan huonetta parin viikon sisällä (pääsen vihdoin alakertaan ja tällä kertaa ihan ovelliseen ja tolpattomaan huoneeseen, jes!). Kiinnostaisiko huonepostaus, kun ollaan saatu se valmiiksi? :-)
Mulla on monta DIY-projektia valmiina ja täytyy näyttää ne teille joku päivä! Tässä varmaan onnistunein (samalla hankalin) projekti, jonka viimeistelin viime viikonloppuna.
Pitkästä aikaa pidän no-heat-viikkoa, enkä siis käytä suoristusrautaa tai kiharrinta ollenkaan. Tää "surffipehko" on niin helppo tehdä ja onnistuu varmasti kömpelömmältäkin - yöksi hiukset vain kahdelle kalanruotoletille ja aamulla kun ne avaa ja vähän pörröttää niin ah Kuvissa ne on jo vähän latistuneet koulupäivän jälkeen...
Viimeinen jakso Pretty Little Liarsin neljännestä tuottarista tuli tänään. En malta odottaa vitoskautta! Ehdottakaapa jotain hyviä sarjoja, joita voisi katsoa Netflixistä!? :-)
...Ja lisää DIY-projekteja. Ja näitä on vielä tuplasti lisääkin, että kunhan kaikkien jälkeen-kuvat on saatu kuvattua, niin postausta tulossa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit