Idag tittade solen fram i Göteborg. Jag passade på att dricka kaffe på da Matteo med Elin och fick även köpt mig en vårjacka, tjoho.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Egentligen vet jag inte vart jag ska börja. Om min tid i Australien, i Asien eller om min dag idag??

Mycket har hänt runtomkring mig men också inuti mig, i mitt huvud och i mina tankar. Det har varit svårt att komma hem o ta in livet jag levt de senaste månaderna jämfört med livet hemma. Kontrasterna blev väldigt stora och jag har senaste månaden känt liknande känslor som två-tre månader efter studenten - vilsenhet och meningslöshet. Vad gör jag, VAD VILL JAG, när hur var?

I maj startar ett nytt kapitel i mitt liv. Den 2a börjar jag jobba på mitt nya jobb, mitt första heltidsjobb och livet får en nystart.

Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra men detta känns som en bra början. Mer om jobbet när jag kommit in i det och mer om min livs resa när jag vet vart jag ska börja :)

Likes

Comments

Den största prövningen sker hos dig själv. Att lyckas bygga upp ett liv på andra sidan jorden, att uppnå känslan av att trivas, att det här är hemma och där man allra helst vill vara. Att ständigt vara den bästa versionen av dig själv. Att alltid visa upp sin bästa sida och personlighet, att kämpa för att lära känna människor och själv känna sig omtyckt och uppskattad. 

Du ska bli den utvalde för att få lägenheten, för att få jobbet och för att bli den nya vännen. Allting sker på samma gång och det prövar en - hur mycket man än tror på sig själv och sin kapacitet.

Det är enkelt att flytta dit, det är det. Att bestämma sig, köpa biljett, packa väskan, ta farväl och åka. Det är inte speciellt svårt. Men att däremot ta in hur allting är i ett land så långtifrån hem man bara kan komma, börja om på ruta ett när det gäller allt och samtidigt vakna upp varje morgon och känna att man tog rätt beslut - det är inte lika lätt, det kommer att ta tid. Men jag är säker på att det går.

Likes

Comments

Jag har pratat om det så så så länge, det har varit overkligt. Och nu, nu åker jag imorgon....

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag i en soffa på jobbet, med endast 4 barn kvar. Just nu händer inte mycket mer än förberedelser och fixa inför flytten (bara 13 dagar kvar!!!). Och mitt i allt försöker jag njuta av varje sekund jag har med mina finaste.


Förra veckan fyllde min älskling 20! Och vad passade då bättre än en överrasknings-trip till London?!

Två nätter på världens trevligaste hotell (se ovan) och 3 dagar i London senare var vi hemma igen. Vi hade det underbart och roligaste av allt – Emil blev jätteglad för presenten!

Mer snaps från London kommer....

Likes

Comments

Det var ett tag sedan sist... Jag har hunnit segla i Grekland vilket var fantastiskt, jobbat och jobbat lite till. Jag har också bokat en enkelbiljett till andra sidan jorden och fått mitt working-holiday visa beviljat! Om lite mindre än en månad flyttar jag till Sydney, Australien (!!!)

Likes

Comments

Sitter på min rast och försöker planera min dag. Har så mycket att göra, allt är dessutom lika nödvändigt och viktigt. Inget kan prioriteras bort...

Dagens schema:
- jobb mellan 07.45-15.
- handla det sista inför resan.
- träffa Stina!
- måla naglarna, händer och fötter
- superträna (=snabbt och svettigt)
- duscha (hårinpackning, ansiktsmask och raka bena)
- packa HELT klart!

Frågan är hur jag ska hinna allt detta innan 17.05, då går nämligen bussen in till stan. Där vi ska hämta upp min danska vän Sophia, hennes mamma Camilla (som redan är här) är min mammas bästavän och ikväll ska vi fyra äta middag och dricka drinkar.

Efter det ska jag hem, packa handbagage och ta mig hem till Emil där jag sover inatt. Vi åker nämligen till Stockholm tidigt imorgon bitti och senare på eftermiddagen bär det ÄNTLIGEN av till Grekland!!!

Likes

Comments

Hej! Tiden bara springer iväg, det är redan onsdag och jag jobbar hela veckan. Det senaste dagarna har endast varit jobb, träna och sova på repeat... Intressantare än så är det inte.

Ikväll ska jag och Emil på dejt❤️ Vart vi ska har jag ingen aning om, det är en överraskning! Har rast i 10 minuter till, har börjat trivas bättre så det är jättekul! Idag slutar jag 16.30 och innan dejten 18.30, måste jag träna och tvätta lite. Förstår inte hur jag ska få ihop allt, har verkligen fullspäckat schema fram till fredagkväll och tidigt på lördag åker vi..


Mango, kiwi och ingefära smoothie som jag drack igår från JOS. Så god /// Mitt fina Köpenhamn, vill ta en lite weekend hit snart igen! /// Dagen frulle: avokado-mackor och TE!

Likes

Comments