Runt 11 tiden kom släkten hit och vi åt brunch tillsammans och sedan vid ett tiden åkte dom hem. Resten av dagen har jag varit på apoteket, på pappas jobb och varit hemma och pluggat. Just nu sitter jag vid ett hawaii five-O avsnitt och kvart i 6 ska vi ner till stationen för att säga hejdå till min syster som åker tillbaka till karlstad idag. Ikväll ska jag bara plugga och förbereda mig inför skolan imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag på eftermiddan gick vi till farmor och farfar och fika där. Det tog en hel timme men det va riktigt skönt ändå. Vårsolen va även framme, extra plus! Nu sitter hela familjen framför teven och är redo för att Arne Dahl ska börja. Ha en bra kväll allihopa!

Likes

Comments

För en promenad uppe på berget!

Likes

CommentsHar haft fullt upp hela dagen med cupen så nu är jag en aning trött. Kom hem för en halvtimme sen och sitter nu i soffan och kollar på film. Imorgon 10.00-13.00 jobbar jag i seket i helena med sara och efter det går jag nog till arenan och kollar lite innebandy. Men det får vi se då. Puss godnatt

Likes

CommentsBefann mig redan på vårdcentralen kvart i åtta på morgonen. Kom in ungefär åtta och det tog inte mer än en minut innan allt va klart. Va så sjukt nervös men allt gick bara bra (stolt nu). Efter det åkte jag hem och duscha innan jag och pappa åkte till arenan och fixade lite grejer inför cupen som jag skrev igår. Nu är vi hemma och jag ska vila lite innan vi åker ut igen.

Likes

CommentsJag och bella. (haha fula)
Ja ja imorgon klockan åtta ska jag till vårdcentralen för att ta blodprov, sen ska jag och pappa till något resebolag i stan för och kolla på en resa och till sist ska vi förbereda för cupen som är i helgen. Ska försöka hinna med allt detta imorgon, men det beror ju på somsagt hur jag mår efter mitt blodprov. (Extremt nervös)

Likes

CommentsKvällen igår va superbra! Började hos carl med elin och adam och vid tolvslaget drog vi ner till stan och efter det gick jag och carl hem till honom igen. Somnade nästan direkt när vi kom dit så va väldigt trött. Idag har vi bara slappat framför teven till klockan fyra då mamma kom och hämta mig. Så nu är jag hemma, ska käka lite och sen sätta mig framför teven igen. Haha

Likes

CommentsImorse gick jag och lisen till gymmet och träna kondition i en timme och sen drog vi hem. Ikväll vid fem är det match mot f99. Efter så kanske jag drar hem till carl men det får vi se då.

Likes

Comments

Ingen bild tyvärr. Våra grannar åkte hem halv 6 och efter det följde jag med pappa till jobbet i en timme för att fixa lite saker inför cupen. När vi kom hem så satte vi oss alla och spela lite kort men hamnade sedan framför teven framför hur många kramar finns det i världen. Fick även en tråkig nyhet från carl att han hade på matchen idag fått en fraktur i nyckelbenet och får inte spela mer. Åhh så tråkigt

Likes

CommentsKlockan tre kommer våra förra grannar hit och fikar. Det va längesen vi sågs så det ska bli kul och ses igen. Vi hörs senare!

Likes

Comments