Måndag, vilket betyder ny vecka. Många fasar ju inför måndagar och påstår att det är veckans sämsta dag. Ska jag vara ärlig tror jag det blir vad man gör det till. Jag har ett jobb jag älskar, därför blir det inte jobbigt med måndag morgon. Visst är man trött och hade gärna legat kvar lite extra i sängen. Trots de tycker jag bara det är roligt att vara tillbaka på jobb. Hoppas ni också haft en bra måndag!

I helgen var jag inne i stan och handlade lite. Bland annat hyllan i förra inlägget. I samma butik hittade jag även en "vuxen-målarbok". Det har blivit något ganska populärt och ska tydligen vara lite utav mindfullness. Jag som älskar att rita och att få bara kreativ kände att jag skulle ge det en chans. Om jag ska vara ärlig tycker jag att det är avslappnande. Det tar rätt lång tid bara för en sida, vilket gör att man får ha tålamod och lägga ner mycket tid på det. Jag tyckte det var en kul grej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Metal shelf
Black, gold & a touch of yellow...

Som ni kanske läst i tidigare inlägg så håller jag på att fixa lite på mitt rum. Jag har bland annat köpt lite nya kuddar, mattor, en lampa, vaser etc. För någon helg sedan hittade jag denna goding i en inredningsbutik och blev helt kär. Dock valde jag att avvakta av någon anledning. Igår åkte jag tillbaka dit och köpte den. Jag är SÅ nöjd. Jag tycker den är super snygg. Dessutom kostade den bara 199 kronor?? KAP. Fick upp den på väggen idag och fyllde den med lite saker jag hade hemma. Ett par ljushållare från Skultuna, ett doftljus från Voluspa, en "vas" som egentligen också är en ljuslykta. En söt liten pumpa från trädgården och mina fina elfenbensdjur som jag fick med mig hem från min resa till Tanzania. Jag är mer än nöjd. Visst blev det fint? Kram.

Likes

Comments

Five makeup faves...

URBAN DECAY - Bached Bronzer
Detta är en av mina absoluta go to produkter. Går snabbt och smidigt att bara svepa med en puderborste över ansiktet för att få en solkysst-look som ser naturlig ut. Den funkar perfekt att värma upp ansiktet och gör att man ser tio gånger piggare och fräshare ut.

BENEFIT - The Pore Fessional
En av mina senaste sminkinköp. Den gör huden superlen och är perfekt att ha under foundation. Dels så att din foundation sitter längre men också för att jämna ut huden.

URBAN DECAY - Naked Skin Concealer
Detta är min absoluta favorit concealer ever!! Jag hade tidigare Nars Radiant Creamy Concealer och tyckte att den var jättebra. Men när jag fick upp ögonen för denna så har jag inte kunnat släppa taget. Den är betydligt tunnare än den från NARS och täcker ordentligt utan att man ser att man har någon concealer.

BENEFIT - California Powder Blush
Denna produkt skrev jag om för inte så länge sedan. Det är också ett av mina senaste köp. Jag är helt kär i färgen, den är lite åt de peachiga hållet. Man ser så fräsch ut och dessutom doftar den gott!! En stor favorit.

MAYBELLINE - The Rocket Volum Mascara
Jag har den vattenfasta varianten utav den enkla anledningen att den är lättare på fransarna. Detta gör att den håller ögonfransarna och dess böj uppe betydligt längre än en vanlig mascara. Det ger ett piggare intryck.

Likes

Comments

Fall in love...

Vi är alltså inne i Oktober månad?? Tiden går så himla fort. Det märks verkligen att det är höst nu. Det är betydligt kyligare i luften, löven ändrar färg och trillar av. De blåser och regnar om vartannat. Idag sken i alla fall solen, vilket av någon anledning gör mig motiverad till att träna (?). Så efter jobb åkte jag direkt till gymmet och körde kondition, ben och rumpa. Efter det var det hem om och duscha sedan dags att åka till jobb igen. Ikväll stod nämligen grillkväll på schemat för hela förskolans barn samt föräldrar. Mysigt men otroligt kallt, det blåste en hel del och mörkret kom ganska fort. Nu har jag precis kommit hem, ätit lite och ska sova. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments