Vaknade i morse utan röst. Kul.. Har muntliga nationella i matte. Japp då kör vi, har svårt för matte som de är och att inte kunna prata gör de ju inte bättre. Men som tur va så kom rösten tillbaka och jag fick fram ljud och rispiga ord i allafall. Jag var överlycklig att jag kunde prata. Folk måste tyckt att jag va helknäpp för var glad över att låta sådär. Men att få fram något är sååå mycket bättre än inget. Bealive me. Trots min hals gick provet bra så jag är glad. :)
Efter skolan åkte jag ner till stan och mötte upp Annika för en tur på stan. En ny affär öppnade i mitt i city idag så Annika och jag var VIP kunder och fick goodie bags med fina saker i av värde 200:-
Älskar "Rituals" som affären heter. Den finns redan på bergvik och var så populär att den kom till stan också. Affären är så mysig och sakerna man köper därifrån är helt fantastiska. Den vita och blåa flaskorna på bilden är dusch skum och är hur lent som helst och luktar för gott.
Vi passade på och kolla i lite andra affärer samtidigt som vi ändå var i stan så en bild på sakerna får ni här.

Puss, kram & Godnatt vänner

Likes

Comments

Den här låten spelas om och om igen. Som vanligt spelar jag sönder favvo låtarna men kan inte låta bli att inte lyssna på den. Om du inte hört den. Give it a try.

Godnatt

Likes

Comments

Man blev bara kär direkt. Att va på kusten de är som att leva i tumblr. Allt är perfekt, båtarna som ligger vid hamnen, dom små husen med affärer i. Allt är så gulligt.
Pappa fyllde 50 så istället för något stort så åkte familjen till kusten under helgen. Vi blev rätt många för att hålla de "litet" som pappa ville. Det blev jag, Jesper, Victor, Maria i en bil. Sen mamma, pappa, Oscar i en annan bil och sen min farmor och min farbror i en annan.
Bilresan gick bra, trots att jag lätt blir åksjuk så klarade jag mig den här gången (lycka)
Man föll direkt för utsikten över vattnet och husen som var helt lagom stora och jätte mysiga. Jag Victor, Jesper, Oscar och Maria fick ett eget hus, och dom "äldre" fick sitt eget haha. På fredagen när vi kom fram chillade vi och bara hade de lugnt och skönt. Och lördagen blev de smögen. Mysigaste stället i Sverige. Så är de bara. Har ni inte vart där så är de dit ni ska på semester. Tänkte inte skriva så långt utan visa bilder istället.

Puss&kram

Likes

Comments