VAD TYCKER NI OM EN ..... YOUTUBEVIDEO??

Hej, hoppas ni mår bra! Det gör jag... typ... kan vara lite stressad haha


På Onsdag ska jag till Norge och vara där tills på Lördag, det är lite osäkert hur länge men detta är vad vi har tänkt oss iaf. Idag har typ varit chill, jag har varit me kompisar, fixat min moppe. Imorgon blir det lite mer fix me mitt liv haha, asså jag ska typ bara städa mitt rum, gå igenom mina kläder, hitta saker till mig online, hitta saker till min moppe, det blir bara sånt typ. Runt klockan 15:00 så får vi se hur mycket jag har hunnit med, om jag har hunnit med allt sånt så ska jag träffa ett gäng kompisar tror jag.

Tisdag: på Tisdag ska jag till uddevalla med typ 5-6 kompisar och vi ska kolla på bio, vi vet inte vilken film än men det löser sig :)

Sen på onsdag åker jag nog till norge tills på lördag. Sen är det två dagar kvar tills skolan börjar. Jag tror att jag ska till Stenungsund me kompisar då och köpa lite #backtoschool saker haha :))

Mamma är just nu i Kroatien (utan mig :(( ). Hon kommer tbs tidigt på onsdag.

Jag tänkte göra en youtube-video där jag testar godis från Kroatien då?? Hade ni gillar det?? Ni kan skriva till mig på snapchat: (popprincess02), eller instagram: (emmmakihl).


puss :*

Gillar

Kommentarer