Drog upp till stugan i björnriket igår direkt efter jobbet! Hela dagen har spenderats i backen och sjukt fin åkning! As bra backar verkligen! Så kul! Imorgon väntas en skoterutflyckt! Trevlig lördag

Likes

Comments

Lagade denna sjukt goda middag efter jobbet! Enkelt och god! Iallafall så har veckan har gått otroligt fort! Väldigt skönt med tanke på hur omotiverad jag kände mig i början utav veckan! Har kommit igång lite lätt med träningen denna vecka, får se hur det känns i kroppen efter min sjukt långvariga infektion i kroppen! Nu ska jag till kiropraktorn med ryggen och efter det väntas torsdagsmys med Matilda och Adam!

Likes

Comments

Har ägnat förmiddagen åt en mysig promenad i Högbo med farmor och min faster! Var såå mysigt och välbehövligt!!

Likes

Comments

Helgen har bestått av vila, jobb och 75 årsfirande av världens bästa farmor❤️

Likes

Comments

Känns som att tiden går i 110 km/h hela tiden och man hinner knappt fundera för att allting går så fort! Helgen bara sprang förbi! I fredags umgicks jag med Agnes och vi hade en skön myskväll. I lördags kollade jag på Adams match och efter det firade vi lillkussen Linus som fyllde 12 år! Igår umgicks jag med min syster hela förmiddagen och vi var på ersbo och kollade på enduro och tog även en roadie till Ockelbo för att kolla på Williams utematch. På kvällen gick vi på bio, en man som heter Ove. Sjukt bra film tycker jag, sorglig men fin.

Ojuste!! Jag har även fått förlängt vikariat på jobbet tills jag åker till Thai!!! Är så glad för det!!!!

Likes

Comments

Jag är sååååå himla glad och motiverad på livet just nu!! Jag och Agnes bokade i förrgår en resa till Thailand i en månad, shit vad jag behöver det!! Vi kommer ha så fruktansvärt roligt! Vi har endast bokat flygresa dit och hem och vi kommer att resa runt, tanken är att vi ska hinna med ca 5 ställen! Jag är så taggad

Att jag om några veckor befinner mig här är ju bara helt sjukt och härligt!!

Likes

Comments

Det är absolut ingen värme alls ute för tillfället, runt -18 ligger det på nu så det går ju knappt att vara ute ens.. Iallafall så tycker jag att det var väldigt skönt att komma tillbaks och börja jobba igen, jag behövde verkligen det. Har haft sköna tider denna vecka också, idag jobbade jag 06.30-12.30! Underbart! Men så jobbar jag ju på Gavlerinken ikväll med!

Likes

Comments

Drog iväg och åkte lite pulka med mina två hjärtan. Välbehövligt avslut på ledigheten lär jag säga. Er älskar jag mer än vad ord kan beskriva♡ nu ska jag städa bort julen, sedan slänga mig i soffan och kolla på tv kvällen lång. Börjar alltså jobba 06.30 imorgon har ingen aning om hur det ska gå med tanke på att jag sover till minst 10 på morgonen nu... Heja mig!!

Likes

Comments

Ja ni.... Imorgon börjar allvaret igen efter alldeles för många veckor slappande. Har lite ångest innerst inne eftersom jag haft det så bra på ledigheten samtidigt som jag behöver komma in i rutiner igen med mat, träning och sömn. Jag har blivit bättre i min förkylning iallafall så jag hoppas på lite träning i kommande vecka. Nu ska jag läsa en bok som jag fick av min syster i julklapp, den ser såå spännande ut!

Likes

Comments