Just nu

Dagar som dessa längtar jag lite extra. Till ett land som inte är lika kallt och trist som vårt Sverige. Tänk er, ett varmt land med vita stränder, blå hav och lång ljusa nätter. Där vi skulle kunna gå runt sent på kvällen utan att vara rädd för mörkret. Ett land med nya upptäckter, nya människor och nya platser. Dagar som dessa längtar jag.

Tänk er, Kanarieöarna, Kap Verde, Bali eller varför inte Thailand. Dessa bilder får mig att längta ännu mer. Komma bort från slasket och denna stress i vårt vinter Sverige. Jag hade utan tvekan kunnat sätta mig på ett plan som tog mig långt härifrån om jag bara hade haft möjligheten. Nu får ni alla ha en bra dag och drömma er bort tillsammans med mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min Vardag

När jag scrollade över i Facebook tidigare idag så såg jag denna bild, att om du röstade på Trump skulle du även förklara det för HBTQ-personer, kvinnor, muslimer med flera, varför du inte tycker om dem.

Jag säger bara JA gör det!
Trump har sagt saker jag aldrig vill höra någon säga. Trump har sagt saker som bryter ner USA. Trump har sagt saker som vi aldrig trodde en ledare skulle säga.
Vi alla vet vad han vill utveckla USA till, trots detta kunde han bli USAs nya president.

För ja det är sant. Nu ska en man som är kvinnohatande, sexistisk och rasistisk leda USA för fyra år framöver. Vi alla ställer oss nu frågan hur ska detta gå. Den frågan är det ingen som kan svara på. Inte ens Trump själv. Han har ingen framtidsplan. Ingen vision. Det ända vi kan räkna med är en mur, en mur för att stänga ute människor som enligt hans tyckte inte passar i hans land.

Så närmaste tiden kommer innehålla avskaffning av Obama care & agritionen när 11 miljoner papperslösa ska deporteras ut från USA.

Usch säger jag. Ni som röstade på Donald J Trump, skäms. I mitt hjärta finns det ingen plats kvar för er.

Likes

Comments

Wanties
Dessa fina plagg är något som ligger i min önskelista just nu. En fluffig jacka som passar bra till vintern. Sedan ett par svarta boots med klack. Denna underbara lace bra, eller ja spetsbh. Hur underbar är inte den? Sen sist denna svarta tighta klänning i ett velour tyg. Passande både till en middag eller en kväll med vännerna.

Likes

Comments