Tränare?

Det här med vilken tränare man ska ha har varit ett stort frågetecken under den senaste tiden. Jag har under åren ridit för en hel del olika tränare och ALLA säger olika. En del tycker en sak och en del en annan så man blir nästan helt snurrig. Men nu känns det äntligen som att jag har fått ihop det på ett bra sätt. Jag tränar i nu läget varannan vecka för Lena Holgersson och varannan vecka för Peter Härnstam. Lena fokuserar väldigt mycket på lösgjordheten vilket jag och Dusty behöver och vi tränar mycket på att han ska slappna av och ta bettet. Peter fokuserar också mycket på lösgjordhet men på ett mer tävlingssätt Eller hur man nu ska förklarar det. Peter fokuserar lite mer för hur jag behöver tänka på tävling. Tex att jag ska vara noggrann och göra ordentliga hörnpasseringar. Jag känner att jag verkligen hittat tränare som funkar just nu. Det kan såklart förändras och om ett år kanske jag inte alls känner samma sak.

För att det ska bli lite mer rutiner för när blogginläggen kommer ut så tänkte jag att jag ska blogga måndag, onsdag och lördag. Tänkte att jag på måndagar kommer skriva lite om planerna inför veckan och på onsdagar skriva om något jag kanske har funderat på eller så och på lördagar sammanfatta veckan lite och skriva om det kanske varit någon tävling.

Idag ska jag även på en "prisutdelning" (typ). Jag ska få pris och fotograferas för mitt DM-guld. För övrigt har jag haft låg feber och varit hemma från skolan idag, så jag hoppas inte jag ser alt för "död" ut på bilderna 😂


Gillar

Kommentarer