Hoppning, nästa vecka och samarbeten!!!

Ja vad ska jag säga.. Hopptävlingen gick inte som planerat. I första klassen stannade han två gånger på samma hinder för att han var toa nödig. Men på resten av hinderna hoppade han superfint och jag fick ändå en bra känsla inför andra rundan. På framridningen inför andra klassen var han pigg men jag hade en bra känsla. När jag kom in på banan tog jag några djupa andetag och började galoppera. Han hoppade första, andra, tredje, fjärde hindret men sen så stannade han. Jag red på som vanligt, smackade till och med lite grann men ändå stannade han. Så 4 fel i den klassen så gick alltså inte vidare. Men, men, nu ska jag satsa på dressyren fullt ut istället.

 Jag har träning för Emma måndag, tisdag eller onsdag (inte bestämt än) nästa vecka. På fredag åker jag till Halmstad för att på lördag och söndag är det tävling där. Det blir första obs-tävlingen och första dressyrtävlingen för i år.

Under dom kommande veckorna och kommande halvåret har jag så mycket roliga grejer planerade. Vill verkligen skriva allt här och nu.. Men ni får vänta och se vad det blir. En grej kommer upp på min Instagram på fredag (ni vill verkligen inte missa det).

Just nu är även lastbilen i Laholm hos HorsePartner för en liten uppgradering och det kommer bli sååååå BRAAAAA. Kan knappt vänta tills jag får se den. Vad tror ni det är?

Kram, Emma

Gillar

Kommentarer