Header"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4929270521"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag just varit hos tandläkaren och mina tänder blev godkända. Jag ska snart dra mig till skolan. Men innan det ska jag hälsa på min Bror. För nästa lektion börjar inte förens 12:50 och han bor väldigt nära skolan.

Ikväll ska jag rida och plugga vi har två prov som jag plugga till.

Emma

Likes

Comments

Dagarna går så galet fort. Går upp tidigt, dagen går på 0 sekunder och sedan går man och lägger sig. Hinner knappt tänka så är det redan kväll..

Dagen har varit väldigt lugn, en snabbis hos Coco och sedan mysmånad med familjen i soffan. Skönt att ha sådana kvällar som man bara tar det lugnt och inte gör någonting på.


Har blivit så shoppingsugen. Vill ha så mycket! En sak jag önskar mig grymt mycket nu är en Stella MCcartney väska, en svart falabella small. Åh, så snygg! Kommer vara det jag önskar mig i 16 års present. Sedan vill jag införskaffa mig ett fodral till min dator från MBMJ, MBMJ skal till mobilen, Vans, nya primeboots till hösten samt ett par svarta bootcut jeans. Har ingen aning om hur jag ska ha råd med detta men det får vi väl se, ta lite i taget. Var ju nyss i New York där det drog iväg med pengar på shopping så egentligen är detta inget jag behöver akut utan vill ha mest.. hehe typsikt mig.


Ska försöka blogga mer aktivt, göra typ månadens bästa köp, tips osv. Kan visa det jag köpa i New York med :)


Julia

Jo men lite så där.​

Likes

Comments

Idag var första dagen i skolan. Febern är borta samt huvudvärken vilket är så sjukt skönt.

Ikväll ska jag äta gott och mysa med min familj får se vad jag hittar på i helgen.

Emma

Likes

Comments

I söndags var jag bara hemma för att ta det lugnt och vila upp mig det lilla extra. Känner mig jubfortfarande inte helt kry.

Så jag och mamma bestämde oss för att ta en långpromenad i Slottskogen och även hämta upp lilla Ester som uppskattade det mycket att få kolla ut i solen och springa av sig lite. Vi gick en lång bit i Slottskogen och nöjd av våren, helt underbart var det och så skönt att bara gå!

Vi satte oss även på Café Tintin på Linnègatan för en lätt lunch på uteserveringen. Jättemysigt och det får bli som en liten tradion, några söndagar bara gå en promenad och sätta sig på en uteservering och äta. Hur mysigt som helst!

Idag och igår har jag tillbringar dagen i skolan samt stallet. En massa ridning blir det denna veckan så ska försöka uppdatera här så gott jag kan i och med att jag endast kommer vars i stallet :P Våren har i alla fall håller i sig. Idag var det hela 13 grader och sol i Göteborg, helt underbart skönt! 😍 

Nu ska jag släcka lampan. Hade ett hårt dressyr/markarbetes pass på Coco idag så är riktigt trött och vill bara sova nu! 


Puss och kram, Julia​

Likes

Comments

Grym restaurang som ägs av ingen mindre än Marcus Samuelsson, den svenska världsberömda kocken!

Julia​

Likes

Comments