Header

Vägen tillbaka från en depression är lång och jobbig. Särskilt när man går vårterminen i 3:an studenten är om mindre än 100 dagar, en hög med uppgifter och prov att ta ikapp. Ja det blir ju inte bättre direkt. Pojkvännen är hemma hos sig, över 46mil härifrån och kurator har förbjudit mig att göra alla möjliga saker. Att ligga vaken och prata i timmar med min älskling är uteslutet och även att träffa mina älskade vänner.

På ett sätt förstår jag hur hon menar, men samtidigt känns det väldigt jobbigt allting och ofta känns det värre när man inte får göra saket än när jag får göra det. Men på torsdag bär det av upp till pojkvännen över helgen. Känner att jag behöver närheten. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra. Älskar honom över allt.

Så återigen är jag hemma för att samla energi. Vilket innebär kladdande med färger, sova och äta. Kanske att jag orkar med en promenad också.

Wish me luck...


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


etta kollaget gjorde jag häromdagen. Den första bilden är från när jag tränade med en kompis i september förra året. Något skamsen är jag så här i efterhand. sjukt tunn om jag får säga det själv. Allt försvann då, besatt av vågen och att vara "nyttig" något som tillslut blev en ätstörning som jag vet att många ungdomar lider av på ett eller annat sätt, av en eller annan anledning. Bilden bredvid är endast någon vecka gammal. Alltså är hoppet mellan de översta bilderna ca. 8 månader. På den tiden har jag hittat tillbaka till mig själv. Insett att straffa kroppen inte gynnar en i längden. Fettprocenten var ju låg, på ett dåligt sätt. Låg under vad som anses som hälsosamt. Idag är den i alla fall normal, även om senaste tiden bestått av godis, glass, kakor och mat i onödig mängd. Men jag är i alla fall glad, och betydligt mer nöjd med mig själv. Men då i september var träningen något jag klamrade mig fast vid, skapade rutiner som jag följde överdrivet. Jag reflekterade nog inte då över vad jag gjorde, och såg det inte själv. 

Efter ett tag märkte jag att mitt hår hade blivit väldigt tunt och det var på grund av att det lilla jag stoppade i mig en period bara knappt räckte till att hålla kroppen i rörelse, allt som heter utseende struntade kroppen i fullständigt. En enorm käftsmäll blev det för mig som alltid haft tjockt långt hår tidigare. Idag är det tjockare, men kroppen har fortfarande inte hämtat sig till 100% och det kommer den heller inte att göra än på ett bra tag. Men man säger ju att en bild säger mer än tusen ord. Därför bjuder jag på lite bilder, och alla ni som läser. Var rädda om er själva. Att svälta sig eller/och överträna kan förstöra era kroppar för resten av livet. Jag hade 


Live in the moment, be proud of yourself, work out but remember to listen your body. Somethings can't be changed later. 

LOVE YOUR BODY, YOU ARE BEAUTIFUL JUST THE WAY YOU ARE!

LOVE💗

Likes

Comments

Sitter och svär över en fysikrapport som ska in ikväll. Ute skiner solen och jag sitter snällt inne. För att smita ifrån lite har jag uppdaterat lite av designen på bloggen. Upptäckte dessutom att jag inte har bloggat här på över ett år! Galet. Men, men. Hoppas att jag snart kommer på hur det här med centralrörelse fungerar och varför det gick käpprätt åt h****** nä
r vi gjorde själv labben. Aaja.  Bild gjord av min kära vän Malin.

Byebye

Likes

Comments

Idag ska jag jag åka med Rebecka när hon ska tävla med Lilja i nossebro. Så nu får vi hålla tummarna att det går riktigt bra på deras andra tävling. Så nu sla jag packa ihop massor av varma kläder och sedan ge mig av!

Igår jobbade jag först halvdag, och sedan träfffade jag Mathilda. Vi var ute och tog lite kort i kylan. Hade vädigt roligt trots att känseln försvann i fingrar osv. Blev nybakade ostfrallor och en film när vi kom tillbaka hem.
See you!

Likes

Comments

Varit i Stockholm med klassen onsdag-torsdag. Super härligt även om jag gärna hade skippat museumen, inte riktigt det jag tycker är roligast här i världen. Blev en hel del promenerande fram och tillbaka mellan olika platser. Tittade på "West side story" som faktiskt var väldigt bra, duktiga sångare osv. indecision Vi hade inte så jätte mycket fritid och lite konstig planering men överlag är jag super nööjd, med dessa dagarna. Bussresan upp och ner var det som tog längst tid men kan ju inte klaga på sällskapet i bussen. Så sjukt go klass!no

Låg nerbäddad med feber i måndags och var inte helt frisk i tisdags så blev skolfria dagar för min del. Idag blev det också skolfri dag pga. halv studiedag och inställda lektioner! Jippi! Har pratat med Malin i telefon i över 4h idag. Så kanske får se till att göra någon nytta idag. Därför har jag bestämmt att jag ska tvätta mina replay boots som "börjar" bli lite smutsiga!

See you later!wink

Likes

Comments

Alla verkar vara förkylda nu eller i alla fall precis blivit friska. Trodde att jag hade klarat mig men blev anfallen i fredags. Då nu har jag också någon hopplös host förkylning. Har dock ändå jobbat i helgen både igår och idag, även om jag kanske borde legat till sängs istället. Imorgon väntar alltså inte gymmet :'( utan får bli lite sovmorgon. Så blir det vilodagar fram till på fredag. Då SKA jag vara frisk igen!

Hoppas att ni har klarat er bättre. Nu ska jag sova så godnatt.

Likes

Comments

Bakade igår! Bakade mazariner helt från grunden, alltså gjorde jag mandelmassan som ska vara i, själv. Skållade ett halvt kilo mandlar, vilket pajade min tidsplanering. Jag började vid åtta-nio någon gång och var klar vid. 01.00 imorse! Blev 40 STYCKEN mazariner istället för 25?! Haha jag och tidsplanering är väl kanske inte den bästa kombinationen. Älskar att baka och var helt fast, så jag märkte inte att tiden sprang ifrån mig. Lycklig tjej.

Sov 5 timmar innan jag var uppe och gjorde mig i ordning för gymmet. Nu sitter jag i skolan och lyssnar på hyllningstal och argumenterande tal. Jag höll tack och lov mitt igår. Även om det bara var halv klart, så jag fick improvisera helt enkelt.

Bye bye!
mums!!

Likes

Comments

Studiedag idag... eller ja det var det men nu är den ju nästan slutsad Tog sovmorgon imorse, till kl.8. Vid 10 drog jag på mig träningsskorna och gick de 5 kilometerna till gymmet, tränade ben och mage + 1h på crosstrainern, gick sedan hem igen i det underbara vädret(kanske i blåsigaste laget men det gick). Fastnade sedan med datorn och tittade på delar från "Hela Sverige Bakar", igen. Lagade även mat, blev quinoa- sallad, kokt ägg, vitlökssås, rivna morötter och äpple blandat med majonäs. Blev väldigt mätt måste jag säga, men det var gott.laugh Orkade inte ställe mig och hålla på med fläskfilén, så körde på simpelt och nyttigt. Nu ska jag bara diska klart, kanske titta lite på tv. Tidigt i säng idag!

Natti säger jag så länge.

Likes

Comments

Japp idag har vi börjat såga i björken som vi ska ta ner imorgon. Eftersom att jag älskar att klättra i träd och höjder så fick jag såga de flesta av grenarna, så långt stegen räckte.laugh Blev två vänder till tippen idag och det är minst ett till med ris som vi inte kan göra ved av. Snacka om att det blir slita och släpa imorgon!

Har även haft det lite roligt med bildredigeringprogrammet!!

Godnatt

Likes

Comments

Har faktiskt varit ute och sprungit precis. Konditionen var bättre än väntat. Klarade hela 8km rundan. Nytt personbästa! Kommer en senare uppdatering om förmiddagen med lite bilder och så. Nu ska jag hoppa in i duschen!

No pain no gain my friends!

Likes

Comments