Header

Alltså vädret idag ät ju helt otroligt! Det är 24 grader, strålande sol och varma vindar. Tror jag smäller av!! Passar på att sitta ute nu medans han sover, så skönt. Efter jobbet ska jag ut och springa , kommer vara så otroligt drygt men kan ju inte sitta inne.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Idag har jag och Jason varit till Ikea, köpte lite smått och gott. Köpte en påskmust som han fick testa och han gillade det! Vi drog vidare och käkade på The Cheesecake Factory och sen bio. En mysig dag med pojken min

  • 16 Readers

Likes

Comments

Hallå! Hoppas allt är bra med er, själv är jag förkyld.. men det är inte så farligt. Tar lite NyQuil nu när jag ska sova (dundermedicin) så är det bra i morgon. I fredags när pojken sov pratade jag med klas, marit och barnen. Visade sig även att jag hade fått ett paket av dom på posten med goooodis Så gott! Och så kul, det gjorde min dag. På kvällen hämtade Jason mig för vi skulle ha date night. Han hade kostym och var såå snygg. Vi åt på ett ställe som heter Passion Fish, vi åt sushi och sen drog vi vidare till Ned's som är en irländsk pub. Kom hem runt 01.30. På lördagsmorgonen var jag tvungen att gå upp kl 7.30 för att åka och köra upp, klarade det! Men var inte kul att göra det bakfull...

Idag har jag och Jason varit på bio och så var jag på middag med gamla familjen, var så kul att se dom och barnen satt i mitt knä och kramade mig hela tiden, Addie hade till och med döpt sin fisk efter mig.

I morgon är det Presidents day här så då är jag ledig, jag och Jason ska åka till IKEA en sväng!

  • 28 Readers

Likes

Comments

  • 38 Readers

Likes

Comments

  • 57 Readers

Likes

Comments

I fredags jobbade jag 8-17 sen kom Jason och hämtade upp mig för vi skulle till Washington dc och kolla på hockey. Efter det tog vi några drinkar hos honom och sen åkte jag hem runt 1 på natten.

I lördag hämtade han upp mig igen och den här gången åkte vi till Washington för att gå på zoo, dock regnade det väldigt mycket så det var lite tråkigt men men. På eftermiddagen gick vi på bio och sen var vi ut på kvällen.

Idag har jag varit lite överallt. I oldtown och sen mest bara kört runt men det var kul!

  • 82 Readers

Likes

Comments

​Usch idag har det varit en riktigt tråkig dag.. har bara saknat den gamla värdfamiljen, till och med gråtit en skvätt. Man jämför ju verkligen allt har jag märkt. Och det är inga fel alls på den här, dom är underbara på alla sätt men jag är inte van med att vara en "familjemedlem" som aupair, Förra familjen jobbade jag mina timmar och sen drog jag ut på mitt liksom. Här ska man försöka umgås med dom, samtidigt som man bara vill ut ur huset efter en hel dag. Försöker träffa kompisar, umgås med Jason och upptäcka saker här. Har inte ens varit i Washington D.C än liksom?! Förstår inte hur jag han allt förra gången. Men har ju även bara varit här 1 månad så det blir säkert bättre. Men tycker faktiskt att tiden går lite väl långsamt nu. Men ska inte klaga för den värsta känslan måste ju vara hemlängtan, och det har jag inte haft än, peppar peppar. 

I helgen var jag på "trafikverket" på morgonen och gjorde teoriprovet, klarade det! Sen åkte jag till Tyson's och shoppade lite. Köpte en väska och hudvård för 1000kr... Louise som har lurat in mig på dom banorna så skyll på henne. På kvällen så skulle jag och Jason på bio men vi tog lite drinkar först och såklart blev det liiite för många drinkar så vi åkte hem till han istället. Jag kom hem runt 1.30 på natten. Söndagen degade jag hemma bara och sen var det Super bowl party på kvällen.

Hur som helst, nu vet ni att jag lever iaf!

  • 114 Readers

Likes

Comments

Kan inte fatta att det redan är februari?! Idag slutar jag 17 som vanligt och efter det ska jag göra mig i ordning och åka och fixa lite saker. Äta och handla lite smått som jag behöver. Blir att lägga mig tidigt ikväll då jag inte har sovit alls inatt.

  • 139 Readers

Likes

Comments