Header

Nu är det ju som så att man ska flytta. Och denna gången ska jag satsa på grått. GRÅTT av olika nyanser är så jäkla snyggt, på väggar,möbler och allt därimellan.

Vitt har man ju haft ett tag och mina ögon är lite trött på just vitt. Klart vitt är ett säkert kort och det är fräscht men just nu är jag ute efter det murriga och mörka.

Det blir grått i sovrummet och jag kommer nog köpa svarta möbler. Har alltid haft vita saker som byrå och lampor osv. Stora golvlampor är spikat iallafall! Sen älskar man ju velvet och gärna då i grönt. Som soffan här under!
Det blir gardiner i den färgen,kuddar likaså. Och så kommer jag köpa snygga tavlor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Då har man blivit sambo efter att bott själv i ca 6 år. Känns gôtt måste jag säga. En är ju inte så mycket för att vara ensam och när jag hade egen lägenhet så var jag aldrig hemma.

Likes

Comments

Denna bild är perfektion och typ allt man skulle behöva just nu. En solstol,bra väder och en bra jäkla bok. Är så trött att jag känner för att sova mitt på ljusa dagen när jag befinner mig på jobbet. Antar att det är brist på D-vitamin som utstrålar denna utmattning man befinner sig i för tillfället och självklart långvarig stress. Annars är man ju en pigg och alert person som oftast brukar kunna göra 10 olika saker samtidigt. Men man kan inte vara on top jämt. Det vore skadligt kanske i slutändan. Ibland måste man bara inse att det är okej att vila,kolla netflix och ta det lugnt. Vilket jag varit dålig på ca större delen av min existens. Man blir klokare för varje vecka som går och tur är väl det iallafall. KRAM

Likes

Comments

Helgen har varit lugn och skön. Druckit vin och ätit jättegod tapas. Känner mig utvilad för ovanlighetens skull och värmer upp inför en vecka med jobb. Nästa helg åker vi till STHLM för att bo på Hilton och sedan drar vi vidare till Spanien och firar jul där. Ska bli helt underbart att få komma till sol och värme !

Likes

Comments

Nu är mörkret här och det är kallare ute. Plötsligt känner vi oss deppiga och vill ha någon att kolla netflix med. Jag ställer mig samma fråga varje höst/vinter. Är det värt det? Vi kan ju mysa med våra kompisar om vi vill,eller familj. Men att så många verkligen går in i ett förhållande BARA FÖR ATT det känns mörkt och tomt känns verkligen lite för spontant och ogenomtänkt.

Självklart är det jättefint om man hittar någon som man trivs med. Men allt annat? när det tar slut , OM det tar slut. Vilket det oftast gör. Det är ju bra mycket jobbigare att ta sig ur ett förhållande än att ta sig in i ett.

Klart man ska chansa lite i livet. Även när det gäller val av partner. Och om det inte håller så lär man sig säkert av misstagen man gjort.

Vad gäller mina egna erfarenheter så kommer jag vara väldigt försiktig i fortsättningen. Det ska kännas rätt till 100% ,för det blir bara jobbigt att ge sig in i något som inte går att ta sig ur.

Minsta lilla tendens till att någon visar sig vara svartsjuk eller tro sig ha makt över dig, spring därifrån! Dina kompisar kommer lägga märkte till det innan du kommer på det. Men för din egen skull,lyssna på dom. Det är så lätt att bli manipulerad av fel person och allt vad den innebär. Alla blir vi det någon gång , alla kommer vi gå igenom det.

Var uppmärksam och tänk på att du förtjänar bara det bästa. Lägg inte ner tid/energi på människor som inte får dig att må bra. Ha en trevlig helg, KRAM.


Likes

Comments

Ni som känner mig vet säkert att jag är ett väldigt stort fan av Alex Schulman. Jag följer hans podcast som han har tillsammans med Sigge Eklund. Lyssnar på den VARJE DAG verkligen. Nu har jag dock lyssnat på alla avsnitt så måste vänta hela veckan tills det är fredag, då det kommer ut nya avsnitt.

JO jag vill tipsa er om lite böcker som Alex har skrivit. Den första boken Skynda att älska har jag precis läst klart och jag tycker den var så fin!!! Han skriver då om sin far som han har en enorm kärlek till och hur mycket han saknar honom sen hans bortgång. Det mesta useplar sig alltså i hans barndom i båda böckerna.

Den andra boken som han precis gett ut heter Glöm mig. (har den signerad,mäktigt jag vet) Man skulle kunna säga att det är en uppföljare till Skynda att älska. I denna bok skriver han dock om hans mamma som har alkoholproblem. Om hur han burit runt på denna hemlighet större delen av sitt liv endast för att skydda sin moder. Har läst halva boken och det ÄR en dyster läsning, mycket mörker men ändå ljus på något sätt. 

Jag tycker Alex är en kanonkille. Han har ju både blivit hatad och älskad av det Svenska folket genom tiderna då han har haft starka åsikter,varit provocerande och "klangat" ner på andra kändisar/författare. Men på något sätt tror jag att han vuxit upp lite och tagit sig i kragen. Jag tycker att han är en jättebra författare och utrrycker sig så fint.

ALLTSÅ lyssna på deras podcast säger jag bara!

Likes

Comments

Råtöntig bild men det är ju sant.
Ser fram emot kommande helger,det är så mycket på gång.

Massa roliga AWs på gång, samt att en helg med hotell,god mat,ha kul i Göteborg är spikad med grabbarna !

Älskar att ha saker att se fram emot. Ibland känns det typ som man "bara finns" på vardagar,man jobbar,äter,sover och gör hittar inte på några större projekt och så lever man fullt ut på helgerna istället.

Hade

  • 10 Readers

Likes

Comments

1. Alex och Sigges podcast
Deras avsnitt är verkligen lyssningsvärda. För den tänkande människan med rå humor. De är allt,roliga,bra åsikter,rakt på sak och ganska random. Ibland kan jag skratta rakt ut och ibland bli så rörd av Alexs fina historier från sin bardom och sitt förhållande till sina föräldrar att jag börjar gråta.

2. Pernilla och Sofias podcast
Denna är ganska ny för mig men jag kan rekommendera den. Man blir på bra humör för de är så öppna och det är kul att de delar med sig om mycket privata saker. Vilket visar att trots att de är svenska "kändisar" så är dom vanliga människor. Man lär sig mycket som man annars kanske inte hade googlat upp själv. De har som som många andra levt i trasiga relationer,varit deprimerade,gått igenom jobbiga saker. Men de bevisar att man kan leva ändå!

3. P3 Dokumentär
Om man vill leva sig in och vara en del av att lösa och gå igenom olika fall. Det får en att spekulera och man kan inte slita sig ifrån. Jag har lyssnat igenom alla avsnitt och jag kan säga att det är mycket intressant.

  • 31 Readers

Likes

Comments

10 saker som man kan bli lycklig av

- Var spontan,saker blir oftast lite bättre och det inte finns någon planering. Det får bli som det blir!

- Radera människor som du inte mår bra av. Det är deras förlust,inte din.

- Åk någonstans,res,ta bilen! u can go whatever you want

- Livet är för kort för att inte käka god mat. Lär dig laga mat och bjud någon på date så är du garanterad en efterrätt "blink"

- Våga göra saker. Var ingen mes föfan

- Läs böcker och ta det piano. Det är okej !

- Unna dig den där jackan som du spanat in så länge, det är du värd

- Lämna din partner om hon/han ej gör dig lycklig. Du kommer tacka dig själv

- Våga prata med människor,lär känna nytt kött! Allt blir så mycket roligare med nya kontakter

- Drick rötjut på vardagar samt helger (med måtta)

  • 31 Readers

Likes

Comments