​Hej på er!

De var längesen jag skrev här. Bloggandet gled lite ut i sanden när massa annat hände i mitt liv. Jag var bland annat lite stressad över få mitt liv lite iordning om man ska uttrycka sig så. Jag var i fullt letande av utbildningar och jobb och hur min kommande framtid skulle se ut. Nu sitter jag här och har ett jobb och pluggar vid sidan om! (tänkte att jag kunde gå in mer på dessa två saker i kommande inlägg) Jag vill verkligen komma igång med bloggandet igen så nu ska jag vara mycket bättre på att lägga ut mer blogginlägg. Nu har jag suttit här och ändrat lite på utseendet och måste säga att jag blev ganska nöjd. Simpelt och rent som jag gillar.  vad tycker ni om utseendet?

Jag kommer snart tillbaka igen med ett nytt inlägg men tills dess får ni ha en fortsatt trevlig söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Det var ett tag sedan jag postade, men jag ska bli bättre på det. Igår var jag och min familj på restaurangen Pinchos. Jag hade inte varit där innan så drt var roligt. Jag älskade maten och konceptet, att beställa flera smårätter (tapas) och även att beställa via deras app! Även deras miljö som är cirkusliknande är väldigt roligt och gör att de sticker ut även där ifrån andra restauranger. Tyvärr blev det ingen bra bild på maten dock tyckte jag denna bild blev bra och visar lite av inredningen och känslan av restaurangen.

Hoppas ni alla får en fortsatt bra måndag så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Hej allesammans,

Nu har jag fyllt 20 år! Jag hade lite småfirande med min familj dagen innan. Då ficl jag mina paket från dem och vi gick ut och åt, så mysigt. På min födelsedag kom lite släkt och vänner och hade det super trevligt. Jag måste erkänna att det känns konstigt att ha fyllt 20, men det har börjar sjunka in mer. Min födelsedag blev bättre än förväntat vilket var super!

Ni får ha det så bra så hörs vi snart!

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu är det studenttider och för exakt ett år sedan tog jag studenten. Det är en stor dag för alla på olika sätt. För mig var det en stor milstolpe. Inte bara för att jag klarat alla dessa år av skola, utan att jag äntligen är säker i mig själv och är stolt över just den personen jag är och kunde springa ut den dagen och vara stolt över allt jag åstadkommit. Till alla er som nu tar studenten så vill jag säga grattis och hoppas att ni alla är stolta och glada för er själva och vad ni har åstadkommit. Ni allesamm

Likes

Comments

Hej!

Idag tog jag och mamma en tur till ikea då det skulle bli lite sämre väder och vi hade lite att köpa och kolla på där. Jag kollade på lite olika saker jag behöver köpa när jag flyttar hemifrån, bland annat kollade jag på soffor som är lite svårare att uppfatta online. Jag hittade lite porslin som jag passade på att köpa vilket vad tallrikar, skålar, asketter, uppläggningsfat och muggar. Annars tittade jag och mamma runt mest och köpte lite annat vi behövde hemma.

Det var en bra start på långhelgen som är nu och ser fram emot att njuta av det fina vädret vi ska ha hos oss.

Hoppas ni får en bra långhelg så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag la upp ett inlägg så det var tid för att lägga upp ett nu. Igår var jag iväg och besökte universitetet jag har sökt som första val nu till hösten. Utbildningen jag har sökt är grafisk design. Det var vädigt roligt att gå runt på campus och få mer information men även en rundvandring i staden, så kul! Jag fick ett väldigt bra intryck och hoppas på att jag kommer in. Så det blev en heldag då det även tog lång tid att köra dit och hem. Annars har denna helgen bara varit lugn och har bara njutit av vädret.

Hoppas ni har haft en fin och trevlig helg så ses vi snart!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Hoppas att ni hade en trevlig valborg! Jag hade det. Jag och några kompisar åkte lite spontant till Lund med vi stannade inte där länge och åkte vidare hem till en av dem och firade lite. På kvällen gick vi för att kolla på majbrasan hos oss och vi gick dit precis när det bar solnedgång. Så fint!

Hoppas ni får en trevlig 1 maj och fortsatt trevlig vecka!

Likes

Comments

Hej på er igen!
Jag vill dela med mig av mina nya favoritörhängen! Jag köpte dem någon gång förra veckan och är besatt. Dessa örhängena kommer ifrån Ur & Penn och kostade 25kr då de hade erbjudande att alla örhängen kostade 25kr. Jag har kikat på dem ett tag men varit osäker på att jag skulle tycka om dem då de är större än vad jag brukar gilla. De örhängen jag ofta har är "studs", de är små som bara sitter tätt vid öronen. När dessa örhängen bara kostade så lite så passade jag på och chansade. Jag testade dem så fort jag kom hem och förälskade mig i dem direkt! De är kanske 2-3cm i diameter jag älskar simpelheten i dem men samtidigt är dem ändå är lite speciella. Jag kommer använda dem så mycket!

Vi hörs snart!

Likes

Comments

Hej på er! Idag tänkte jag göra en get to know me tag så ni får veta lite mer om mig, so let´s start!


Vad heter du? Emma

Smeknamn? Emsan för det mesta

Födelsedag? 19 juni

Stjärntecken? Tvilling

Hårfärg? Mörkbrunt

Ögonfärg? Grön melerade

Piercing? Nej bara vanligt i öronen

Tatueringar? Inga än

Höger/vänsterhänt? Vänsterhänt!

Bästavän? Ingen specifik, har flera väldigt nära vänner

Favoritfilm? Har många, men en av dem är bland annat the hunger games

Favoritserie? Vänner såklart!

Favoritlåt? Just nu: Symphonies - Zara Larsson

Favoritfärg? Lila säger jag alltid men om jag tänker efter är det grått, gammalrosa och vitt

Favoritrestaurang? Ingen specifik jag kan komma på

Favoritaffär? H&M

Favoritbok? My soul to take

Favorit tidning? Elle och Veckorevyn

Favorit skor? Mina vita sneakers

Favorit plats? Hemma eller i en solstol utomlands ;)

Vart befinner du dig om 10 år? På ett jobb jag älskar inom design och bor i ett fint hem

Stationär eller bärbar dator? Bärbar

Vad kollar du på? Vänner

Vad har du på dig? En t-shirt med lejonkungen tryck på och joggingbyxor, en mys-torsdag :)

Vart vill du bo när du blir stor? Jag vet faktiskt inte antingen i en större stad i Sverige eller utomlands ex. England.

Hund eller Katt? Katt

Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola, ingen fråga om det

Vad köpte du senast? En klänning och armband

Språk? Som jag kan? I så fall svenska, engelska och spanska


Det var alla frågor! Jag hoppas det var lite roligt att läsa, vi ses snart!


Likes

Comments

Idag fick jag en avisering om att hämta ett paket då jag för några dagar sedan vann en giveaway på instagram, jag blev så glad! Det jag vann var the core collection borstsett från real techniques, men vad jag inte visste var också att de skickade med deras stippling brush. Borstarna är (listat uppifrån och ner):

Detailer brush - contour brush - stippling brush - buffing brush

De borstarna jag redan har från real techniques älskar jag och ser så mycket fram emot att använda dessa nya. Jag ser mest fram emot att använda the contour- och buffing brush då jag har velat köpa dem länge. Nu ska jag gå och äta lunch så vi hörs!

Likes

Comments