Header

Sen sist har jag hunnit varit en tripp till Sverige och Thailand och även tagit mig tillbaka till LA. Landade i måndags samma dag som skolan började, för mig blev första skoldagen alltså på tisdagen. Idag är de fredag och skolveckan är slut, lektionerna denna termin verkar skoj har en yoga kurs som jag trodde skulle vara mest stretch men nä de fick jag äta upp för satan vilken träningsvärk jag har sen passet i onsdags haha.
Idag är de endast en hike som ligger på schemat mitt så det blir skönt.
Hörs hej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 18 Readers

Likes

Comments

Vi åkte till OC och firade vår vän, vilket var jättekul och vi åkte båt i ca 4 timmar. Sen vidare till en bar där sen hem på kvällen. Vi har firat jul vi var bara hemma och kollade jul filmer och åt gott sen på kvällen drog vi hela svenska gänget till en bar och hade de kul. På juldagen kom några kompisar över och vi spelade spel och bara umgicks.
Dagen innan jul var vi iväg och gjorde lite välgörenhets jobb, packade ryggsäckar med allt från toapapper till mössa och vantar som sedan delades ut till de hemlösa.
Lollos syster har kommit hit nu också så vi far runt och gör lite roliga saker om dagarna igår hikeade vi idag ska vi till DTLA och vi hittar säkert på mer under tiden. Madde är även här med sin familj så ska möta upp henne någon dag och ta en fika eller så, sen är även familjekompisar här som ska svänga förbi och kolla lägenheten någon dag nästa vecka Kulkul.
Nyår är de ju dags för snart också men vi har inga planer än, pratat om att bara va hemma och laga god mat och spela spel men vi får se hur det blir.
Hoppas ni haft en toppen jul och får ett bra nyår!

  • 127 Readers

Likes

Comments

Inte hänt så jättemycket sen sist, blivit en heldel hikeande, några timmar på gymmet och en hel del plugg. Igår hade jag mitt sista final i skolan nu är det bara en essay kvar sen är denna termin över.
En dag for jag Siri och Frida till the valley för Frida skulle köpa ny bil eller byta sin bil, de var trevligt men en lång dag. Det har ju också varit en enorm brand som jag inte riktigt håller koll på längre vi fick varningar en dag att vi kanske skulle behöva evakuera men det behövdes aldrig, skolan var även stängd 3 dagar pga branden.
Men lite roligare är att imorn far vi alla tjejer till OC för en kompis fyller år han har hyrt en yatch som vi ska åka ut på, Kulkul.
Hörs hej.

  • 157 Readers

Likes

Comments

Ehm tiden springer iväg?! Endast två veckor kvar av denna termin?! Vilket betyder en termin kvar till graduation?! Fattar ingenting, tiden går för fort.
Men iaf sen sist, Johanna har farit hem var as kul att ha henne här vi for runt lite överallt i LA, jag har fyllt 20, Frida har fyllt 25, Siri har fyllt 24, andra kompisar har fyllt år, vi har hittat vår nya favvo rätt hemgjord "kebab", vi har haft 69års fest med 69 ballonger för mig Frida och Siri, vi har firat Thanksgiving.
På thanksgiving blev vi bjudna en trappa ner till våra svenska vänner och sedan kom alla våra närmsta dit vi körde knyt så alla tog med något och kan nämna att det var längesen jag var så mätt. Herregud vad med mat det serverades vi från min lägis tog med grönsaksstavar med dipp, broccolipaj, tacogratäng, potatismos och läsk. Och sedan fanns det allt från turkey till sallad till ribs tills tårta riktig mat fest och as härlig kväll. Jag och Siri stannade längst och satt och kollade på ett päron till farsa med de som bor där riktigt mys.
Menmen nu sova hoppas allt är toppen hejhej.

  • 209 Readers

Likes

Comments

Igår var jag inne på rummet och kollade kurser inför nästa termin och helt plötsligt kliver Johanna in i rummet från ingenstans. Hon har planerat med mina roommates sen i augusti att hon skulle hit och överraska mig, superkul! Idag tog vi oss till the grove och käkade middag och gick runt och kollade lite bara.

  • 250 Readers

Likes

Comments

Halloween är över och det är nu jul överallt haha. 1 november var allt jul pynt framme i alla affärer.
Men halloween har varit toppen på fredagen var vi i lägenheten bjudna till en halloween fest hos big Mike vilket var en riktig upplevelse och riktigt roligt. På riktiga halloween blev jag och Ida bjudna på chris browns halloween fest som också var hans release fest för hans nya album. Han hade hyrt en del på Universal studios där man fick mat, snacks och kunde spela massa spel. Chris Brown uppträdde och även OT Genesis körde en låt, riktigt roligt.

  • 265 Readers

Likes

Comments

En månad har gått och en del saker har hunnits med,sprungit på Magnus Carlsson, horror night på Universal, en dag på Malibu wines, några hikes, massa födelsedagar och annat skoj. Har precis betat av alla midterms i skolan också vilket betyder att halva terminen redan gått?! Helt galet hur fort tiden går. Värmen har kommit tillbaka nu också i skrivande stund är det närmare 40 grader ute.
Är för tillfället ensam hemma då de andra är i skolan eller på jobbet och Ida är med sin mamma som kom hit igår och stannar med oss i lägis 10 dagar. Skojskoj.

  • 288 Readers

Likes

Comments