Dom man helst bara vill glömma

Hej! Hoppas ni haft en bra dag.

Min dag har bestått av en jävla massa plugg rent ut sagt, har så ont i ryggen nu. Har bara sett på föreläsningar och antecknat hela dagen känns det som.

Har också klämt in ett möte, veckohandling och livets sämsta träningspass idag. Så jag är ändå nöjd med min effektivitet.

Nu till träningspasset...
Jag kom till gymmet, riktigt taggad på att beta av mina intervaller då jag inte hade ont i fotlederna längre. Men varje löpband var upptaget, crosstrainern som inte är från 70-talet är trasig, roddarna var upptagna, alla cyklar. Så jag satt sur som en riktigt förbannad citron och väntade på ett löpband, det tog 30 minuter innan någon var klar.
Men äntligen tänkte jag, nu ska jag göra mina intervaller och bara flyga fram. Oj så fel jag hade.

Har under en tid upplevt att jag får svårt att andas om jag verkligen pressar mig själv till max på slutet av mina intervaller. Men nu kom det direkt, på första vändan då jag skulle jogga försiktigt så tog bara all syre slut och det kändes som att jag inte kunde blåsa ut luften ordentligt ur lungorna.

Brydde mig typ inte tidigare för då hände det ju när jag var riktigt trött och slut och redan tränat hårt och länge, men jag tycker det är obehagligt när det händer så här tidigt på ett träningspass. Så det måste jag kontakta hc om imorgon typ, och se vad dom tycker vi ska göra riktigt.

Men nu ska jag ta och vika in dom så kallade årorna och gå och lägga mig, sov gott hörrni!

Gillar

Kommentarer

Liv,
Vad obehagligt..! Hoppas de kan hjälpa dig hitta orsaken till varför det blir så.
ambivertaliv.blogg.se