Kom fram till mormor och morfar för en stund sedan. Så vi har precis ätit lunch, bästa matkoma <3 haha. Ikväll ska vi till mina kusiner, såå längesen jag träffade dem. Så får se vad vi hittar på.
Hann iallafall plugga lite i bilen eftersom det tar två timmar att åka hit, fast har fortfarande saker kvar att göra..
Hörs senare, Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallu!!
Igår gjorde jag ingenting förutom att jag tränade innebandy, sen efter träning tittade jag ett antal Grey's Anatomy avsnitt (såååå bra) haha.
Idag blir det en ganska lugn dag, förutom match ikväll samt att jag måste plugga klart.. Hatar att ha lång tid på mig att göra klart något, för skjuter alltid på sakerna till sista stund :/
I helgen ska vi upp till mormor och morfar, tror inte vi ska göra något speciellt där utom att fira min kusin och morfar eftersom dem fyller år. Sen på söndag är det match igen mot Westbo, så hoppas vi vinner den. Men mer uppdatering om det kommer senare.
Puss

Likes

Comments

Heej!!
Igår så åkte jag och Johanna in till stan runt 12 tiden. Köpte inget speciellt bara en mascara, balsam haha och ett par linser som vi hade igår på kvällen. Vid 5 tiden så började vi fixa oss och vid 7 åkte vi till Öjaby för att vi skulle förfesta där haha. Jaja sen tog alla bussen tillsammans in till festen.

Nu måste jag plugga... Vi hörs!!
Puss

Likes

Comments

Tjo!!
Igår sov jag hos Johanna som sagt och vi försökte titta på the best of me men det slutade med att vi stängde av den för ingen av oss orkade titta haha. Vi somnade ganska tidigt och jag vaknade vid 9 typ, då hade Johanna redan hunnit se en film tydligen (?). Kom precis tillbaka till Johanna för var hemma och duschade så just nu sitter vi och dricker varsin celsius :P

Snart ska vi åka in till Växjö för att fixa lite saker inför ikväll.
Puss

Likes

Comments

Hej allesammans!!

Jag hade tänkt att testa blogga lite eftersom att det verkar pretty fun. Så hands up här kommer mitt första inlägg?

Jaja idag vaknade jag runt 9 och tittade på ett avsnitt av Grey's Anatomy, sen kom Johanna hit och så gick vi en runda. Efter det har vi inte gjort något speciellt förutom att hon hjälpte mig plugga lite för har både ett tal och en historia inlämning till på måndag.. Johanna ska sova hos mig inatt för de var SÅ längesen, troligtvis blir det bara film mys och snack ikväll haha.

Imorgon ska jag på halloween fest så vi måste fixa lite saker inför det. Men men vi hörs antingen senare eller imorgon.

Puss

Likes

Comments

Instagram@elmgrenemma