Header

Jag har alltid varit lite extra förtjust i just söndagar. Att få chansen att avsluta en vecka som varit på allra bästa sätt och att samtidigt kunna förbereda mig inför en ny spännande vecka som väntar.

Så här ser mina söndagar ut:
~ Följer upp veckan som har varit.
~ Planerar den nya vecka som väntar och min kalender.
~ Sätter upp mål och prioriteringar inför den nya veckan.
~ Ordnar upp allt praktiskt som behöver göras för att kunna inleda veckan med fullt fokus.
~ Gör något trevligt och meningsfullt som gör mig glad.
~ Ställer klockan tidigt inför måndagen för att kunna inleda den nya veckan med en god frukost och gärna träning innan jobbet.
~ Somnar tidigt för att vakna pigg och utvilad inför den nya veckan.

Rätt rutiner, planering och ett tydligt fokus påverkar hela min inledning av veckan och jag är helt övertygad om att det även avspeglas på hela min vecka. Hur spenderar du dina söndagar? 🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inledde min söndag med Matilda och Oscar för en traditionell söndagsbrunch och därefter en långpromenad i solen. Nu står fix och planering på agendan för söndagen - så skönt att komma iordning inför veckan!

Likes

Comments

Igårkväll stod Falks 25års fest på agendan med temat "Dress up". Det bjöds på middag, tävlingar, beerpong, dans och underhållning av hög nivå tillsammans med ett grymt trevligt gäng. 

Likes

Comments

Att vakna en söndagsmorgon till strålande sol, finns det något bättre sätt att vakna? Har inlett min morgon med kaffe i sängen och lyssnat på Framgångspodden - min nya morgonrutin. Att inleda varje morgon med att lyssna på drivna och inspirerande människor ger verkligen en perfekt start på morgonen när jag gör mig iordning eller äter min frukost. Nu ska jag vidare på söndagsbrunch och promenad i det strålande vädret. Klarblå himmel och strålande sol. Det här blir en bra söndag!

Inledde min morgon med kaffe i sängen och Framgångspodden.

Älskar verkligen mina nya Carolina Gynning-underlägg.

Likes

Comments

Efter jobbet igår samlades vi 15 personer för Afterworken på Welcome Weekend och därefter middag. Så himla kul att samla så mycket bra människor tillsammans för en gemensam kväll. Jag har så himla mycket fina vänner och det är så kul att låta dem träffa varandra såhär. En perfekt start på helgen!

Likes

Comments

Efter en go dag på jobbet (har ett så grymt bra crew som jag jobbar med) så tittade Cornelia förbi hos mig för en gemensam middag. Så mysigt att hinna ses lite innan hon skulle åka iväg. Nu planerar jag inför kommande helger där det väntar så mycket trevligt. Det finns så mycket kul framöver som jag ser fram emot!

Likes

Comments

Onsdag och veckorna fortsätter att rusa vidare i riktigt högt tempo! Har haft en grymt bra dag på jobbet och har verkligen kommit i fas med mycket den senaste veckan. Ikväll har jag haft min lediga kväll som jag försöker boka in minst en gång i veckan. Så skönt att bara få vara hemma och pyssla i lugn och ro ibland. Nu ska jag bädda ner mig och se ett par avsnitt av Younger - rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Tisdag på kontoret och fullt ös kring den nya veckan. Så skönt att få så mycket gjort både hemma och på jobbet, jag älskar verkligen att ha ordning och reda! Måndagskvällen bjöd på lite vinkväll och takeaway-mat med ett trevligt gäng och idag ska jag spendera kvällen med Linnea. En fullspäckad och rolig vecka!

Likes

Comments

Söndagsbruncher är heliga för mig - och egentligen söndagar i sig. Nu väntar en mysig söndag fylld med vänner, fix och förberedelser inför en ny vecka.

Likes

Comments

Efter en mysig lördag som inleddes med frukost och därefter häng med Amanda så bjöd Josefin in mig till lördagsmiddag, vin, mello och sleepover.

Likes

Comments

Instagram@emmakoivisto