just en dag som denna gör att jag längtar tillbaka till jobbet i Strömstad. idag har nog varit en av de kallaste dagarna med en temperatur på mellan -13 och -20. Svinkallt men väldigt fint. 

Under helgen som varit har jag jobbat extra uppe i Strömstad när jag ändå skulle upp och hälsa på mamma och det visade sig att hon skulle jobba helg. det har varit mysigt att hälsa på alla och att de kom ihåg mig.

Ikväll kör vi en kväll i soffan med en bra film eftersom jag skall åka hem imorgon. Tack för den här gången Strömstad. Vi ses snart igen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​har precis satt mig ner hemma hos mamma. så skönt att komma hem. inte för att jag har något emot att bo själv men det är något visst med att komma hem. hemma är hemma. mamma och jag står väldigt nära varandra vilket gör det lite svårt att bo 17 mil isär.

på tal om 17 mil, gud vad tråkigt det är att köra bil själv. idag hade jag tur eftersom min bror och hans kompis skulle med hem och jag hämtade upp dem utanför Göteborg. kul med sällskap och lite prat men minus hans musik som han skall ha SÅ högt, men en fördel är att man inte somnar då jag är ganska trött efter att ha jobbat 9 timmar innan. 

dagen idag kommer inte bli så mycket längre. imorgon skall jag upp och jobba på mitt gamla jobb. kul att hoppa in ibland för att hålla hjärnan igång samt träffa alla igen. 

hoppas ni får en skön kväll i kylan. 

Likes

Comments

det bästa som finns är att sätta sig i soffan, lägga i ved i kaminen, hämta täcket och slänga i en film. Gärna med en kopp te i handen. vare sig om man är ledig eller om man har jobbat. och här sitter jag, med en kopp te, under täcker och kollar på fifty shades of grey.

idag har jag haft turen att vara ledig vilket har varit väldigt skönt. trivs väldigt bra på jobbet men lediga dagen kom helt rätt. har varit hos mormor och morfar en sväng, köpt nya blommor och grejat lite här hemma, käkat middag hos min gamlemormor och hunnit med en långpromenad. 

bra dag helt enkelt. 


Likes

Comments