Min helg har verkligen varit toppen! I fredags kom mina tjejkompisar och sov över, vi bakade pizza, snackade och hade det mysigt. Det var behövligt. Igår så var jag på ett möte på ungdomens hus som slutade med utforskning av katakomberna och mello inne på biosalongen. Har aldrig i hela mitt liv kollat på så stor skärm! Och grattis till Frans, gillade hans låt men tycker inte att det är någon bra Eurovision-låt. Fast vi kommer ju inte att vinna i år i alla fall, vilket är ganska uppenbart, så enligt mig spelade det inte så stor roll vem som vann.

Idag så blev jag riktigt sjuk, jag som har gått runt och sagt att jag ALDRIG blir sjuk. Så det enda jag har gjort idag är läst bok, kollat på youtube, käkat världens godaste lunch, badat, druckit citron och ingefära och bara vilat. Vet inte om jag går till skolan imorgon eller om jag stannar hemma, hatar att missa lektioner som man måste ta igen...Ska fixa mina fransar imorgon i alla fall, de behövs verkligen fyllas på!

Hoppas ni haft en bra dag, kramisar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åh mums!!! Prövade att frysa in kaffe i små isbitar och hälla över mjölk. Resultat, himmelskt! För er som inte gillar kaffe är det här en mildare smak, men vill ni så kan man hälla över lite socker. Min dag har varit super, onsdagar är en utav favoriterna. Bra lektioner och roliga grejer händer efter skolan. På fredag är det dags för tjejkväll och bio, då är det boken Allegiant som går. Det är den sista utav de tre böckerna ur Divergent och det ska bli så spännande! ​Har ni läst dem? ​Hoppas att ni haft en bra dag.

Kramisar

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4

Är så sugen på att shoppa just nu, men jag ska till Stockholm under påsklovet så då måste pengarna sparas! Här är 4 saker jag vill ha extra mycket just nu, speciellt de svarta "over-the-knee" skorna och armbandet från Marc Jacobs! Så stilrent när man blandar guld och silver i små smycken, som enligt mig gör hela outfiten. Förövrigt har min tisdag varit kass, tråkiga lektioner och lång dag. Tur att det är Parneviks på tv:n som är mitt favoritprogram. Hoppas att ni hade en bättre dag än vad jag haft!

Kramisar​

Likes

Comments

Första inlägget på min första blogg, yay! Så vem är jag? Emma heter jag och hittas oftast i Dalarna där jag bor eller någon annanstans på jordklotet eftersom att jag älskar att resa. Här tänkte jag lägga upp lite bilder på min vardag och skriva om allt möjligt som händer mitt liv. Förutom att resa så jag älskar musik. Jag är inne på mitt tionde år som fiolspelare, och det är tack vare den som jag får möjlighet att resa till USA varje år. Förutom fiolen så spelar jag också piano och sjunger. Är inne på mitt sista år i grundskolan innan jag drar vidare till gymnasiet där jag sökt ekonomi. Favoritämnena är engelska, svenska och musik. Jag älskar även att shoppa och smink är något jag tycker är skitkul! Likaså böcker.

Då vet ni lite om mig och jag hoppas att vi ses igen!

Likes

Comments