Vardagen

Hey there beautiful 🖤 Missed me?

Det blev visst en paus längre än vad jag tänkt, eller egentligen hade jag inte tänkt mig en paus alls men nu blev det så. Efter en turbulent tid valde jag i våras att lämna en relation som inte var bra för mig - det kändes inte alls rätt att dela med mig av mitt liv då med risk för att bli alldeles privat, eller tvärtom - bara yta.

Jag mår bra nu och har läst alla era mail som skickats av oro och omtanke - ni🖤 Cancern är inte tillbaka, den har heller inte tagit livet ifrån mig. Snarare tvärtom. Idag har jag varit cancerfri i 1025 dagar och jag lever igen på riktigt. Med tanke på orden i flera av mailen jag läst under den här tiden så blir jag påmind om vikten av att dela med mig av min historia. Allt från scratch finns i kategorin Cervix Cancer - snart, kommer jag att fortsätta dela med mig igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Personligt

Förra veckan öppnade jag mig för Elsa på Baaam och berättade om min livskris och cancerhistoria. Min berättelse via hennes ord finns nu att läsa på Baaam.se

Tack för att ni har valt att dela just mitt livsöde med era läsare!

Nu ska jag till kontoret för en fullspäckad dag innan jag rundar av med ett roligt event tillsammans med min Danielle. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hemmet

Ligger uppkrupen på soffan även ikväll med en kopp hett ingefära-citron-honungs-vatten. Min hals is killing me men jag har haft en grym dag ändå. Solen skiner fortfarande och jag har nästan ätit lunch utomhus - åtminstone fick jag dricka kaffe i vårsolen. Det är de små sakerna som sådana som gör dagarna så bra. Nu väntar bara värmen också!

Fortfarande tomt på väggen som ni ser men igår valde jag äntligen vilken plansch som ska hänga där - åtminstone tillsvidare! Tack bästa Wallstars.se! Ni får se hur cool det blir när den kommer upp till helgen. Ett motiv jag inte sett någon annan ha än så länge!

Senare ikväll kommer en ny artikel med mig efter en intervju förra veckan. Mer om det sen - kul va?

Likes

Comments

Säger god morgon med en bild från min favoritbutik Lilla Byrån som just nu har 15% på allt för att fira sitt 2-årsjubileum. Ange lillabyrån2år i kassan när du klickar hem dina favoriter!

Och alltså boom. Förra veckans episod av A State of Trance var magisk. Fall in to you och nya Gaia. Eftersom jag är ensam hemma har jag fått en hel massa tid att lyssna och har hunnit dra hela varvet två gånger. Vet ni vad det bästa med fredagar är? Ny episoder av #asot Lyssnar ni med?

Nu ska jag iväg till kontoret för frukostmingel - hoppas att ni får en toppendag!

Likes

Comments

Vardagen

Eldspel en av kvällarna på Koh Samet - häftigt va? De första bilderna är från finalen precis vid vattenbrynet.

Ikväll fick jag en dunderöverraskning, mellansyrsan kommer upp från Malmö över helgen för häng och för att vara med på mitt födelsedagsfirande - älsk på den!

Nu ska jag dricka upp mitt te och runda av kvällen, somna till Vänner och förhoppningsvis vakna pigg och kry imorgon igen. Eviga vårförkylningen liksom.

Likes

Comments

Hemmet

Jag hade sällskap av den här pälsbollen igår när jag satt vid datorn. Blir helt galen av att han ständigt äter på alla växter, och snart är även den lilla ormbunken i Hortus-krukan också utbytt mot en ny kaktus - det enda han inte biter på än så länge. Konstigare saker har dock hänt sedan jag blev kattmamma till honom för lite mer än sex år sedan...

Nu ska jag iväg på frukostseminarie - ha en fin tisdag!

Likes

Comments

Contains affiliate links Vardagen

Rundar av den här dagen med lite bloggrelaterat arbete medan maten står på spisen och Djurgården besöker Malmö... Alltid lika nervös bortamatch. Men hej - forza DIF!

Arbetade sista timmarna hemifrån idag, är lite halvskruttig efter helgen och har stick i halsen. Har en spännande och händelserik vecka framför mig både privat och på jobbet så vill absolut inte bli sjuk. Vårförkylningar kan ju vara sådär taskigt långdragna och tycker att jag redan haft min beskärda del.

Imorgon ska jag upp lite tidigare än vanligt för ett frukostseminarium tillsammans med några kollegor - kul!

Likes

Comments

Vardagen

Sunday funday med familjen minus mellansyrsan som är hemma i Malmö. Minstingen med sambo plockade upp oss i förmiddags för söndagsfika på nyöppnade Hemma på Källebacka - gården där alla Änglagårdsfilmerna spelats in. Supermysigt och lantligt med hembakat fika, och fina tvålar. Vår familj har lite dille på ekologiska och handgjorda tvålar. Hittade även årets morsdagspresent, så nu får vi hoppas att mamsen hinner glömma av den...

Likes

Comments

Contains affiliate links Vardagen

Det är ju egentligen faktiskt ljug - baby lobsters. Det är ju faktiskt danska jungfruhummer... Korrekt översättning? Don't know men magiska. Mamma lät dem marineras först innan hon fräste dem i pannan. Egentligen ska de grillas direkt i hamnen...

Jag slutar aldrig att förstummas av denna magiska vy, har suttit sedan tidig morgon och druckit kaffe. Lugnet här liksom. Men på heltid - aldrig. Jag behöver omväxling! Bästa kombon hade nog egentligen varit ett hus vid havet och arbete inne i stan... Då får man lite av varje! Nu när våren är här så saknar jag verkligen närheten till natur och lugn, det är inte jättekul med pw's mitt inne i stan egentligen. Trafikljus och avgaser... Den som lever får se.

Likes

Comments

Vardagen

Åkte i förmiddags hem till mamma och pappa - back to the roots. Kaffe och en liten rom på balkongen i eftermiddagssolen, grillad entrecote från Dufvereds Gård till middag och nu väntar marinerade jungfruhummer från Læsö till kvällsmat. Och italienare i glaset. Livet deluxe hos mamma och pappa liksom.

Imorgon kommer minstingen också, och vi ska till Källebacka för söndagsfika. Det gäller att passa på - båtsäsongen är på ingång och då blir det upp för kusten man får åka för att träffa mamsen och pappsen.

Likes

Comments