Hola alle

Etter mye att og bak, har jeg endelig bestemt meg for å bli litt aktiv her på denne bloggen. Her kommer det egentlig bare updates med alt jeg gjør om dagen, noe som ikke er så veldig interessant, men skal prøve så godt jeg kan å gjøre det spennende :-))))

Siden jeg sist oppdaterte noe på denne bloggen, har jeg komt opp med masse gøye ideer til denne bloggen, så dette blir en meget bra tid fremover. Det jeg vil prøve på nå, er å lage videoer og debatter i innleggene mine.


I går var dagen der vi skulle prøve russeklær til russebussen. Vi fikk dessverre ikke prøve dresser, men vi satser jo på at vi får prøvd det en annen gang. Jeg var veldig giret på å ha denne parkasen i oransje aluminium, men det var det jo selvfølgelig ingen andre som ville.. Men nå er klærne bestilt og jeg gleder meg meget til rt.

En annen som også gleder seg til rt er min godeste pappa Holen. Denne mannen kommer til å ta stor plass på denne bloggen fremover, da han er veldig giret på å være med på mange videoer, og har gitt meg ideer til mange videoer.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments