Heiaa
Så i disse dager har jeg tenkt litt på litt alternative måter å blogge på, noe som ikke alle gjør. Jeg har endelig kommet til en beslutning.
Jeg fikk litt inspirasjon da jeg måtte klatre gjennom vinduet for å komme meg inn i huset mitt og filmet alt og la det ut på snapchatstoryen min. Jeg skal fremover filme meg selv i forskjellige situasjoner i løpet av en dag, redigere det sammen i en fil, for å så legge det ut her på bloggen. Målet er en video hver dag, om om ikke hver dag - anhver.
Jeg er ikke et oppfinnsomt menneske, så jeg tenker at dette blir gøy å teste ut. Seff gi meg en liten Hola om det er noe jeg bør gjøre annderledes.

Disse videoene vil først bli lagt ut på vimeo, følg meg gjerne der og! Jeg tror det holder å bare skrive navnet mitt.
Talast

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hola alle

Etter mye att og bak, har jeg endelig bestemt meg for å bli litt aktiv her på denne bloggen. Her kommer det egentlig bare updates med alt jeg gjør om dagen, noe som ikke er så veldig interessant, men skal prøve så godt jeg kan å gjøre det spennende :-))))

Siden jeg sist oppdaterte noe på denne bloggen, har jeg komt opp med masse gøye ideer til denne bloggen, så dette blir en meget bra tid fremover. Det jeg vil prøve på nå, er å lage videoer og debatter i innleggene mine.


I går var dagen der vi skulle prøve russeklær til russebussen. Vi fikk dessverre ikke prøve dresser, men vi satser jo på at vi får prøvd det en annen gang. Jeg var veldig giret på å ha denne parkasen i oransje aluminium, men det var det jo selvfølgelig ingen andre som ville.. Men nå er klærne bestilt og jeg gleder meg meget til rt.

En annen som også gleder seg til rt er min godeste pappa Holen. Denne mannen kommer til å ta stor plass på denne bloggen fremover, da han er veldig giret på å være med på mange videoer, og har gitt meg ideer til mange videoer.

Likes

Comments

Vinterferien har så langt vært bra men slapp. Idag startet vi dagen 07.30 for å dra til Haukeland sykehus for å sjekke allergien min, testene tok litt tid og bruke en god stund på å prate med en lege men det er godt å få det gjort. Turen gikk videre til XXL hvor pappa bruke lang tid så meg og Sine måtte finne på noe annet istedenfor å sitte i bilen å vente. Så da tenkte vi det ville vært artig å teste ut kameraet på den nye telefonen min. Så da ble det til en liten Photo Session inne i butikken. Som vanlig stilte pappsen opp forran kamera, dette er noe dere vil se mye av senere. Vi har også sett en hel sesong av Fjorden Cowboys idag, personlig syntes jeg at Lothepus er en av de vittigste personene som finnes. Så alt i alt en ganske produktiv dag.

Senere idag blir planen å lage en pizza her hjemme og se på mer Fjorden Cowboys.

Legg meg gjerne til på snapchat: Emmaholennn

Følg meg gjerne på insta også: Emmaholenn

Likes

Comments

Hey guys!
Så i slutten av hver måned skal jeg "måneden som gikk". Hver måned er det masse som skjer so keep updated!

Februar har vært en måned der det har skjedd sinnsykt masse ting og mye crazy ting har skjedd. Satser på at alle de andre månedene i 2017 blir slik.

Først og fremst har jeg vært med i mitt første NM i BrassBand, noe som var skam gøy!

SÅ VANT VI HORDABLÆSTEN!
Nå er det bare til å kicke ass på NM i skolekorps i sommer, for i år skal vi bli Norgesmestre har jeg funnet ut.


MÅNEDENS SANGER

I februar fikk jeg meg to to yndlingssanger, som jeg bare digget med en gang jeg hørte de.

Første sangen er
Golden ticket - Highasakite

Andre sangen er også en jeg elsket første gang jeg hørte den, so guys; listen.
Wolf - Skott


Denne måneden kunne jeg vært litt flinkere til å ta bilder av ting jeg gjør, men det skjerpes fremover!

Likes

Comments

God morgen/ dag alle! Idag er en svært segen dag og for å få tiden til å gå, har jeg lett litt rundt, og jeg fant ut at jeg skulle dele min bucket list med dere!

Alle har jo kindoff en slik bucket list, og for de som ikke helt vet hva det er - det er en liste med ting du vil gjøre før du dør.

1. Reise til Kina!
Jeg har alltid hatt lyst å dra til Kina, og den største grunnen til det er fordi det er sykt annderledes fra hvordan vi har har det her i Norge.

2. Oppleve karneval i Rio De Janeiro
Hvem vil ikke oppleve noe så magisk, hæ?

3. Lære med ungarsk
Jeg har jo en mor fra Ungarn og har mye familie der nede. Derfor har jeg utrolig lyst å lære med språket, slik at jeg kommunisere med min familie bedre enn jeg kan.

4. Dra på en lang skikkelig spontan roadtrip eller ferie med min aller beste venninne.
Dette er noe vi har tenkt og snakket mye om, og hvor gøy hadde ikke det vært? Vi kunne dratt der vi ville, stoppet der vi ville, hørt på masse god musikk og le sammen så vi får vondt i magen.

5. Hoppe i fallskjerm
Hvor deilig og skummelt hadde det ikke vært å hoppet fra et fly? Digg med litt adrenalinkick innimellom!

6. Dykke i The Great Barrier Reef
Wow, tenk det

7. Ta mopedlappen
Mange mener jo det er waste å ta mopedlappen når jeg fyller 18 år, men shit så gøy det å kjøpe scooter! Heldigvis er dette noe jeg kan krysse av i sommer.

8. Gifte meg
Jeg håper masse på å kunne gifte meg en gang i livet, når jeg har utdannet meg og etter jeg har kjøpt meg et sted å bo. Jeg hadde helst villet gifte meg ute.

9. Sove under stjernene
En gang når det er fint vær, skal jeg ta sengen min ut midt i hagen, og sove med himmelen som tak.

10. Se Artic Monkeys live
Ah det skal skje engang

Disse ti tingene skal skje før jeg dør!
Snakkes alle<33

Likes

Comments

Heisann alle sammen! I går lagde jeg en video der alle som følger meg, kan bli litt bedre kjent med meg. Så jeg har laget en video der jeg forteller der 30 fakta om meg selv. Bl.a. alle instrumentene jeg kan spille.

Jeg skal lage videoer minst en gang i uken, og mange av de skal være med min pappa. Så om noen har noen ideer på hvilke videoer/cahllanges/stories jeg kan lage, er det bare å skrike ut!

Håper alle liker videoen, så må dere gjerne subscribe, like og kommentere!

Likes

Comments

Hei og velkommen til min første og nye blogg!

Mitt navn er da altså Emma Holen, jeg er 17 år og er fra Bergen. Jeg har lenge hatt en liten tanke om å lage en blogg bare fordi det er gøy, og så jeg kan dele min hverdag med de som leser dette! Så da kjørte jeg på!

Jeg skal begynne med Youtube samtidig som jeg skal begynne med denne bloggen, så jeg ser frem til mye latter og en crazy tid fremover.

Gleder meg masse!


Likes

Comments