Bali

Hej hörni!! Det gick väl lite si sådär med uppdateringen från Bali haha...tiden verkligen flög förbi så jag tänkte dela med mig av lite bilder såhär i efterhand. Vi hade det så himla bra med mycket träning, strandhäng och mysiga restaurangbesök. Ett tips om ni reser till Bali och tycker om träning är att besöka olika gym och träningscenter. Alltså wow vad mycket träningsinspiration jag fick när vi var där!! Vi var på Bali Training Centre i Uluwatu, Crossfit Wonderland i Canggu och Body Factory Bali i Canggu. Det är så kul att köra olika typer av pass, få inspiration när det gäller upplägg och köra nya övningar man inte är van vid. 

Måsten i Canggu: Testa surfa, äta på The Shady Shack och Superfood Health Bar och gå på fotvård och massage. Vi betalade cirka 70 kronor för en timmes spabehandlingar, så värt! 

Måsten i Uluwatu: Äta middag på The Cashew Tree, en väldigt mysig restaurang med massor av god mat. I Uluwatu hittar ni väldigt fina stränder, jag tycker definitivt ett besök på Dreamland Beach bör planeras. Vi hängde mycket på stranden och bara njöt av den fina naturen här. 

Gillar

Kommentarer

theresehenriksson
theresehenriksson,
Ser underbart ut 😍
nouw.com/theresehenriksson