I juletider är jag galen i röda läppstift. Från "Maybelline New Yorks" kollektion Colorsensational kommer läppstiftet Fatal Red, i färgen 530. En klarröd färg, som håller länge på läpparna och inte klibbar. Lätt min favorit detta året.

Puss og kram ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Julen närmar sig med stormsteg. Helt sjukt hur fort dagarna går. I vanliga fall brukar jag ha köpt klart alla julklappar i oktober/november, men i år hade jag verkligen problem med att komma på bra ideér.

Julklappar som alltid går hem är de hemmagjorda, stöpta ljus och hembakt julgodis.. Eller varför inte köpa en fin burk och fylla med något personen tycker om? Om man tvunget ska köpa saker är läppbalsam och bodyscrubs säkra kort. Det behövs när man bor i Sverige.

Min favoit bodyscrub just nu är "Rasperry och blackberry" från I love... En bodyscrub som verkligen luktar hur gott som helst, och doften håller i sig ett bra tag efter duschen! Avslutar man med att smörja in sig i ett bodybutter i samma doft blir man oemotståndlig.

EOS är världens bästa läppbalsam enligt mig. Återfuktar otroligt, och tack vare att de räcker så länge är det inte något överpris. Min favoritsmak ä'r "Cocunut milk". Både doftar och smakar gudomligt, haha.


Puss og kram.

Likes

Comments

Klockan är 6 och jag vaknade nyss. Helt sjukt hur tidigt jag vaknar, men jag behöver gott om tid 😂
Det är bara åtta dagar kvar till jul, som by the way är min födelsedag! Otroligt konstigt med tanke på att jag inte fått det minsta feeling.

Igår bakade jag pepparkakor och lyssnade på julmusik i två timmar - utan resultat.

Antar att det blir att få pappa att handla gran innan veckoslutet, haha.


Likes

Comments

Imorgon ska jag tillbaka till skolan, efter att ha varit sjuk sen i Fredags. Det är chill nu, eftersom betygen är satta. Det känns otroligt skönt, tror iallafall de bra haha.

Ska ta o spela sims nu, puss og kram 💋

Likes

Comments

Detta blir alltså mitt första inlägg på min nya blogg. Känns lite odd, eftersom jag haft cirka fem bloggar innan. Vem är då jag?

Jag är en tjej, född år 2000. Bosatt i Uddevalla sen födseln.  Mer info kan ni hitta på min ask, länkad i biografin. En annan sak som är bra att veta om mig är att jag är otroligt självsäker, nästan för självsäker. Det kommer ni märka.

I got swag 😏Puss og kram!

Likes

Comments